50 jaar getrouwd? Stuur een mooie uitnodiging voor je jubileum!

Je herinnert het je nog als de dag van gisteren. Dat moment waarop jij en je lief elkaar in de ogen keken en beseften dat jullie voor elkaar gemaakt waren. Of misschien duurde het iets langer, was het minder liefde op het eerste gezicht. Jullie zijn uiteindelijk toch bij elkaar gekomen. Samen kunnen jullie de hele wereld aan. Jullie nemen elkaar zoals de ander is, alle tekortkomingen van elkaar inbegrepen. Jullie lachen samen en huilen samen. Zo veel momenten van geluk, tijden van verdriet en bergen liefde hebben jullie gekend. Jullie trouwdag was dan ook een van de mooiste dagen van jullie leven en staat voor altijd in jullie geheugen gegrift. Al 50 jaar lang zijn jullie elkaars steun en toeverlaat. De jaren zijn voorbij gevlogen, het lijkt haast een paar dagen geleden dat jullie elkaar het ja-woord gaven. Zo’n liefde is toch wel heel bijzonder. Zo’n liefde verdient het gevierd te worden. Trek dus de slingers en ballonnen uit je kast en bereid je voor op een prachtig jubileumfeest. Vergeet niet om ook ruim van tevoren een mooie uitnodiging te versturen. Kijk dus maar eens gauw mee wat we voor je in de collectie hebben.

Een gouden paar

50 jaar geleden zijn jullie samen in het huwelijksbootje getreden en hebben jullie elkaar steun en trouw beloofd. Nu houden jullie nog steeds evenveel van elkaar en dragen jullie de naam ‘gouden paar’. Jullie jubileum is dan ook een feestelijke aangelegenheid, die vraagt om een stijlvolle uitnodiging. Deze mooie kaart in wit, goud en blauw is zowel reuze feestelijk als stijlvol en viert jullie gouden liefde, met ruimte voor een mooie foto van jullie trouwdag aan de binnenzijde. Van harte gefeliciteerd!

Jullie jubileum

Inmiddels zijn jullie al 50 jaar getrouwd, of 50 jaar bij elkaar. Jullie zijn geen jonge vogels meer, maar jullie liefde voor elkaar heeft niets aan kracht ingeboet. Jullie houden van elkaar om wie jullie zijn en zijn enorm dankbaar voor elkaar en voor het leven. Het is immers een prachtig leven. Jullie feest willen jullie het liefst met zo veel mogelijk dierbaren vieren, om zo met z’n allen te genieten van elkaar en de liefde te vieren. Vier jullie liefde alvast een beetje met een mooie foto van jullie samen op jullie uitnodiging. Nog vele jaren van geluk samen gewenst!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart