5 jaar samen? Op je jubileum!

Je herinnert je nog als de dag van gisteren hoe jullie elkaar hebben ontmoet. Meteen vielen jullie elkaar al op. Het was misschien niet liefde op het eerste gezicht, maar kleine vonkjes vlogen al over. Langzaam groeiden jullie naar elkaar toe en kozen jullie voor elkaar. Dit moet wel echte liefde zijn. Telkens als jullie elkaar zien, komt er een glimlach op jullie gezicht. Op je trouwdag kon je je geluk bijna niet op. Woorden schoten tekort, en tranen werden gelaten. Nu, 5 jaar later, zijn jullie nog steeds samen, en nog even gelukkig. Zo’n mijlpaal moet gevierd worden. Nodig daarom je vrienden en familie uit voor een feest ter ere van jullie 5-jarig jubileum. Op nog vele mooie jaren!

Stralend verder

Jullie laten elkaar nog altijd stralen en genieten volop van elkaar. Dat mag je best terug laten komen en aan de wereld laten zien met deze mooie kaart. De kaart heeft een gezellige retro vibe, met ruimte voor mooie persoonlijke foto’s van jullie twee aan de binnenkant. De mooie typografie maakt de kaart speels en bijzonder, maar ook zeer trendy en modern. Het oranje van de voorkant komt terug in de binnenkant en maakt de kaart tot een mooi geheel. De kleur is natuurlijk te vervangen door welke andere kleur dan ook, mocht je niet zo dol zijn op oranje. De ruit op de voorkant van de kaart heeft ruimte voor het aantal jaren dat jullie al samen zijn, en wordt omringd door zonnestralen. Net als jullie!jubileum 5 handlettering

Speels & modern

Deze frisse en speelse kaart doet denken aan een modern kunstwerk van Piet Mondriaan, met zijn heldere kleuren en geometrische vlakken. Een superleuke kaart als je graag op een originele en vrolijke manier de wereld op de hoogte wilt brengen van jullie jubileum. De feestelijkheid spat haast van de kaart af en de vakjes lijken al te zijn begonnen met dansen. Want een vrolijke boel is het zeker!

jubileum 5 jaar

Een gouden huwelijk

Nouja, bij wijze van spreken dan. Want op jullie gouden huwelijk zullen jullie nog wel een aantal jaren moeten wachten. Maar met alle liefde die jullie nog steeds voor elkaar voelen komt dat vast goed. Jullie zitten op het goede pad! Stel iedereen op de hoogte van jullie geluk, met deze simpele maar stijlvolle kaart. Zonder al te veel poespas, dat hebben jullie nu eenmaal niet nodig. Een mooie kaart met gouden accenten die de nadruk legt op jullie, doordat je gemakkelijk een eigen foto kan toevoegen. Zo wordt deze kaart helemaal van jou.

jubileum 5 jaar

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart