25 jarig huwelijksjubileum

25 jaar getrouwd zijn is iets speciaals. Een zilveren huwelijk! Deze prachtige dag sla je zeker niet zomaar over. Als je 25 jaar getrouwd bent is het altijd leuk om oude mooie herinnering terug te doen herleven. Veel stellen organiseren dan ook een leuke feestje voor hun vrienden om hun vreugde en geluk met hun vrienden te delen. Via uitnodigingen.nl maak je de mooiste uitnodiging daarvoor! Bij Kaartje2go vind je heel speciale uitnodigingskaarten voor je huwelijksjubileum uitnodigingen. FUNCARDS.

Uitnodiging 25 jaar getrouwd in boom gekerfd

Met deze speciale funcard kun je de namen in de boom kerfen. Het aantal jaren getrouwd kun je daarna toevoegen in de kaartmaker.

Je vult de namen Dirk en Eline in, en daarna maak je je kaart. En voila!

Uitnodiging zilveren huwelijk Zo maak je een unieke uitnodiging voor je 25 jarig huwelijksjubiluem! Nergens anders verkrijgbaar…

Tekst uitnodiging 25 jarig huwelijk

Nog op zoek naar een tekst voor je zilveren huwelijksfeest? Lieve familie en vrienden, Een zilveren huwelijk maak je maar een keer mee en daarom nodigen wij u uit op ons feestje om ons vreugde met u te delen.

Op DATUM JAARTAL zijn wij NAAM & NAAM getrouwd. Zoals u al weet zijn wij nog steeds samen (hehe) en willen wij onze zilveren huwelijk vieren met ons familie en vrienden.

Vergeet natuurlijk niet de geschenken mee te nemen.

Marieke en Hendrik

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart