Zonder hen geen bruiloft…Vraag snel je getuige!

Ga je trouwen? Van harte, harte gefeliciteerd! Wat een gelukkig nieuws. Je huwelijk is een bijzonder moment, het moment waarop je dan eindelijk je ‘ja-woord’ geeft aan diegene van wie je het meeste houdt. Je geliefde, je partner, je allerbeste vriend. Dit bijzondere moment wil je graag delen met de mensen die het dichtst bij jullie staan. Zonder hen kun jij je ‘ja-woord’ eigenlijk niet geven. Zonder hen is jullie huwelijk niet eens helemaal officieel! We hebben het over jullie getuigen! Vraag je iemand liever niet per SMS als getuige? Dan is een mooie kaart wel wat voor jou! Kijk maar gauw mee naar wat we in petto hebben.

Not Without You

Zonder jullie getuigen, zonder jullie allerbestie vrienden is het eigenlijk onmogelijk om jullie huwelijk te voltrekken. Stuur naar jullie lieve naasten deze mooie kaart om ze te laten weten dat ze een grote eer hebben gekregen. Ze mogen jullie getuige zijn! Want tja, ‘Can’t Say I Do Without You’. Is dat niet lief? getuige i cant say i do without you

Wil je mijn getuige zijn?

Gek, klinkt dat he? Maar ergens ook wel weer lief. Alsof je iemand vraagt om je vriendje te zijn. En dat doe je op een bepaalde manier ook. Want iemand vragen of hij of zij getuige wil zijn op jouw bruiloft is net zo spannend. Tegen jullie en zo’n mooie kaart zegt vast niemand nee. Jouw getuigen zijn klaar voor het feest!

kaart getuige zwart wit

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart