Verloofd? Zeg het met een verlovingskaart!

Jullie kunnen het haast niet geloven, maar het is toch echt waar. De grote vraag is gesteld, jullie zijn van plan te gaan te trouwen! Van harte gefeliciteerd. Een verloving is natuurlijk fantastisch nieuws, nieuws dat je het liefst meteen van de daken wilt schreeuwen. Maar voordat je het nieuws op Snapchat, Facebook, Instagram en Twitter de wereld in gooit, is het misschien leuk om ook aan andere manieren te denken om dit nieuws te delen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie kaart? Veel specialer, en helemaal niet zo ingewikkeld als je misschien zou denken. Je hoeft alleen maar een mooie kaart uit te kiezen en deze naar jouw wensen aan te passen. Verras je vrienden en familie met jullie heuglijke nieuws door aan je dierbaren een verlovingskaart te sturen. Later volgt dan de trouwkaart met de uiteindelijke trouwdatum. Benieuwd naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

She said yes!

Het behoort waarschijnlijk tot een van de meest zenuwslopende momenten van iemands leven, je vriend of vriendin ten huwelijk vragen. Wanneer je vriendin dan het verlossende antwoord geeft, kun je haast je geluk niet op. Deze kaart is gericht op mensen die hun vriendin ten huwelijk hebben gevraagd, en het wel van de daken willen schreeuwen. She said yes!

Samen voor altijd

Jullie hebben je verloofd, en staan op het punt elkaar for altijd steun en trouw te beloven. Dan is het toch heel mooi om voor je verlovingskaart een mooie foto van jullie samen uit te kiezen om het nieuws bekend te maken? Nu jullie elkaar hebben gevonden, laten jullie niet meer los. Tijd voor een mooi verlovingsfeest! De hele wereld mag even weten hoe gelukkig jullie zijn. Van harte gefeliciteerd!verlovingskaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart