Trouwkaart in hout look

Jullie gaan trouwen, wat geweldig! De komende tijd staat natuurlijk in het teken van jullie aankomende huwelijk. Daar hoort ook een mooie trouwkaart bij die helemaal past bij jullie stijl. Heb je wel eens gedacht aan trouwkaarten in hout look? Dat is weer eens wat anders en helemaal de trend van de laatste jaren!

trouwkaart in hout lookZoals je op het voorbeeld ziet, geeft een trouwkaart in hout look gecombineerd met kleurrijke details een stoer en robuust tintje aan jullie trouwkaart.

Waarom een trouwkaart in hout look

Je hebt wellicht al heel wat trouwkaarten bekeken maar helaas nog niets gevonden wat jullie echt aanspreekt. Misschien vindt je de kaarten die je tot nu toe hebt gezien, te standaard, te kleurrijk en zoek je nog naar iets unieks. Met een trouwkaart in hout look maak je zeker indruk, vooral gecombineerd met jullie eigen foto! Een hout look geeft de kaart een wat stoerder uiterlijk. Een trouwkaart in hout look past perfect binnen een feest met vintage thema, of een huwelijk dat buiten plaatsvind.

trouwkaart in hout lookOok als je een stoere en sobere  trouwkaart in hout look wilt maken zonder foto maak je zeker indruk. Hou het simpel en vooral in jullie eigen stijl want less is more!

Trouwkaart maken met Kaartje2go

Zijn jullie er van overtuigd dat een stoere trouwkaart in hout look bij jullie huwelijksfeest past? dan kun je met Kaartje2go meteen aan de slag met het ontwerpen van jullie trouwkaart. De vele voorbeelden helpen jullie  alvast op weg. Hebben jullie een mooie foto uitgezocht, dan kun je deze meteen uploaden zodat je kunt zien hoe jullie unieke trouwkaart eruit komt te zien. Het resultaat zal je verbazen! Willen jullie eerst een proefdruk bestellen zodat jullie die zelf ontworpen kaart eerst rustig kunnen bekijken? Dat begrijpen wij bij Kaartje2go en daarom bieden wij een gratis proefdruk als service!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart