Ga je trouwen in de herfst? Vind de mooiste trouwkaart!

‘Fall Weddings’ zijn helemaal hot, hip en happening. Niet zo gek ook, de herfst is een prachtig veelzijdig seizoen. Geen wonder dus dat Pinterest vol staat van de inspiratie voor een bruiloft in de herfst. Van DIY’s tot lekker eten en mooie bruidstaarten met een herfstthema. En trouwkaarten, natuurlijk! Want als je weet dat je een mooie herfstbruilof in het verschiet hebt liggen, wil je natuurlijk je kaarten een beetje in dat thema houden. Dat dachten wij nou ook! Dus ga je trouwen en wil je de mooiste trouwkaart voor jouw herfstbruiloft? Wij hebben er hier een aantal voor je verzameld. Is dat niet even makkelijk? Kijk maar gauw mee!

Vintage warmte

De herfst is een symfonie van prachtige, warme aardetinten. Kijk maar eens om je heen, naar de gevallen bladeren op de grond. Warm oranje, geel, rood…Super leuk dus om die tinten te laten terugkomen in jullie trouwkaart! Zo verbind je heel mooi het seizoen met jullie kaart. Deze mooie trouwkaart met vintage bloemen in warme kleuren is daarom een perfecte keuze. Zie je jouw bruiloft al voor je?

trouwkaart trouwen bloemen symbolen herfst

Een trouwkaart voor de herfst

Op het eerste gezicht doen deze bloeiende bloemen en planten misschien niet gelijk aan de herfst denken. Maar de warme kleuren, in combinatie met de frisse aquarelillustraties zorgen voor een unieke en zeer stijlvolle trouwkaart die meteen doet denken aan het pompoenseizoen. De kaart is ook een tikje bohemian en daarom zeer modern. Perfect voor die prachtige zonnige herfstbruiloft die jij in gedachten had!

trouwkaart bloemkrans met namen herfst herfstbruiloft

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart