Tijd voor de mooiste trouwkaartjes voor de lente!

Het is lente! Het wel klaart op, de zon staat weer hoog aan de hemel, en de temperaturen lopen langzaam op. Wat is het leven af en toe toch heerlijk! Helemaal als je ook nog eens gaat trouwen. Van harte, harte gefeliciteerd! Wat een gelukkig nieuws. Je trouwdag wordt niet voor niets ‘de dag van je leven’ genoemd, en jij kan niet wachten om in de stralende lentezon in de echt verbonden te worden. Dit bijzondere moment wil je graag delen met de mensen die het dichts bij jullie staan. Jullie familie, vrienden en andere dierbaren. Dan wordt het och echt tijd om je trouwkaartjes te gaan versturen! Je wilt natuurlijk een mooie kaart, die past bij jouw prachtige bruiloft. Dan heb je geluk, want wij hebben een aantal mooie trouwkaartjes met lente als thema voor je uitgezocht. Kijk je gauw mee?

Yes We Do!

Deze prachtige stralende kaart past perfect bij jullie lentebruiloft. De zachtgele rozen en stralende blauwe achtergrond zorgen voor een frisse en modern uitziende kaart, die perfect past bij de lente. Mooi is als je de kleuren in deze kaart ook laat terugkomen op je bruiloft. Dan is het geheel mooi rond! De mooie typografie en prachtige vormgeving aan de binnenkant van deze mooie kaart maken het plaatje compleet. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de kaart te voorzien van de juiste informatie. Daarna is het alleen nog maar een kwestie van versturen. Tot op de bruiloft!

Let’s get minimal

Een mooi idee voor je trouwkaartjes is om van een simpel, maar toch in het oog springend ontwerp te gaan. Dit kaartje is perfect voor een lentebruiloft, maar leunt niet op al te veel poespas. De aquarel bloemen tegen een witte achtergrond, zorgen samen met de mooie letters voor een rustig, romantisch en harmonieus, maar ook fris geheel.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart