Stuur een Save The Date kaart voor jullie trouwdag!

Jullie zijn verloofd, gefeliciteerd! Wat een geweldig nieuws. Dolgelukkig zijn jullie en jullie kunnen niet wachten tot het eindelijk jullie trouwdag is. Het grote plannen kan nu echt beginnen en jullie hebben er ongelooflijk veel zin in. Samen buigen jullie je over de dag, locatie, de tijden, het eten, en natuurlijk…de uitnodigingen! Zover is het echter nog niet helemaal. Waarom niet dan? Nou, het is tegenwoordig gebruikelijk om voordat je jouw echte uitnodigingen verstuurd een Save The Date kaartje te sturen. Wat is dat? Een Save The Date kaart stuur je ruime tijd van tevoren om je trouwdag alvast aan te kondigen. Zo breng je alvast iedereen op de hoogte van jullie huwelijk en zorg je dat je gasten de datum vrijhouden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, nietwaar? En je wilt natuurlijk graag dat al je familie en vrienden aanwezig kunnen zijn. Schuif daarom al het andere maar even aan de kant en zoek een mooie Save The Date kaart uit. We hebben de mooiste kaarten al voor je verzameld. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens gauw mee!

Simpel & straightforward

Met een Save The Date kaartje laat jij je gasten weten wanneer jullie huwelijk zal plaatsvinden. Zo houden ze de datum alvast vrij in hun agenda. Een Save The Date kaartje moet dus bovenal lekker duidelijk zijn. Dat is deze mooie kaart zeker. Simpel in zwart-wit, maar wel lekker to the point. Alle informatie is in één oogopslag te lezen. Saai is de kaart totaal niet, met hippe kalligrafie en strak design. Mooi he?Save The Date kaart

Jullie gaan trouwen!

Jullie gaan trouwen en dat mag nu iedereen weten. De dag die jullie daarvoor uitgekozen hebben belooft een bijzondere dag te worden. Je wilt graag dat zo veel mogelijk van je naasten erbij kunnen zijn, dus stuur je een mooie Save The Date uitnodiging om iedereen op de hoogte te brengen. Jullie zijn dolgelukkig met elkaar en willen dit graag laten terugkomen in je kaart. Dat kan heel mooi met dit prachtige kaartje, waarop ruimte is voor een paar mooie foto’s van jullie als paar. Jullie gaan trouwen! Houd je de datum alvast vrij? Zien we je dan!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart