Stuur een Save The Date kaart voor je trouwdag!

Jullie hebben je laatst verloofd. Van harte gefeliciteerd! Inmiddels is de trouwdatum bekend en kan het grote plannen beginnen. Oh, en de zoektocht naar de perfecte trouwjurk, natuurlijk. Dat is ook gewoon heel belangrijk. Je wilt graag dat zo veel mogelijk vrienden en vriendinnen, familie en kennissen en collega’s bij jullie grote dag aanwezig kunnen zijn. Dan is het belangrijk om ruim op tijd te laten weten wanneer die grote dag gaat plaatsvinden. Daarom stuur je nou een Save The Date kaart, zodat iedereen die belangrijk voor je is alvast de datum van je trouwdag vrijhoudt. Een mooie kaart heb je zo gevonden in ons aanbod en de leukste hebben we alvast voor je verzameld. Kijk je gauw mee?

To The Point

Bij een Save The Date kaart is het belangrijk dat je ontvangers meteen zien waar het om gaat. Dat is bij deze prachtige en moderne kaart zeker het geval. Straight en to the point, deze belangrijke datum moeten jullie vrijhouden, mensen. Save The Date? Want dan gaan we trouwen en we willen graag dat jij erbij bent!

Save The Date

Voor jouw grote dag wil je graag dat al je vrienden en familie erbij kunnen zijn en daarom stuur je ruim van tevoren een mooie Save The Date kaart. Zoals deze prachtige kaart! Met een mooie foto van jullie twee, of een leuke gekke foto, maak je jouw kaart extra persoonlijk. Zo laat jij jouw kaart stralen. save the date kaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart