De mooiste bedankkaarten voor je bruiloft!

Je kunt nu met een gerust hart zeggen dat alle cliches waar zijn en misschien zelfs wel overtroffen worden. Want je bruiloft was inderdaad de mooiste dag van je leven. En zonder al je familie en liefste vrienden en vriendinnen was het niet mogelijk geweest. Stuur daarom al je gasten een mooie bedankkaart, om ze te bedanken voor hun aanwezigheid bij je bruiloft. Want het mooiste van alles op die dag was toch dat je dat moment met hen kon delen.

Mooie letters en romantische illustraties voor je bedankkaart!

Je bruiloft was een dag om nooit meer te vergeten. Woorden schieten eigenlijk tekort als je aan al die mensen denkt die jouw trouwdag met jou hebben gevierd. Je bent ze gewoon ontzettend dankbaar, meer kan je er niet van maken. Deze mooie, romantische bedankkaarten laten je gasten met niet al te veel poespas weten dat je het ontzettend fijn vond dat ze er waren. Dankjewel, dat je erbij was. Met jou was deze mooie dag net een beetje mooier. Deze trendy kaarten spelen in op twee toffe trends van nu, handlettering en sierlijke botanische illustraties en zijn dus heel geschikt voor jouw moderne bedankjes. Super mooi ook in combinatie met een van de bijpassende trouwkaarten die Kaartje2Go heeft. Super stijlvol en zo blijf je mooi in een thema!

bedankkaart botanical rose

bedankkaart botanical goud

bedankkaart botanical

Maak het extra persoonlijk met foto’s!

Wat voor een magische dag je hebt gehad valt eigenlijk niet in woorden te vatten. Als je al wat foto’s hebt van je bruiloft is het daarom erg leuk om wat hoogtepunten van de dag op je bedankkaart te gebruiken. Of je gebruikt juist een foto, je mooiste trouwfoto, die precies uitstraalt hoe gelukkig jullie zijn. Je kan zelfs de kaarten helemaal personaliseren per persoon door er een foto van de ontvanger bij te voegen. Maar alleen als je daar zin in hebt, want dat is best een karwei. Bij Kaartje2Go hebben we verschillende soorten kaarten die je naar eigen smaak kunt aanpassen en kunt voorzien van jouw foto’s! Super leuk, ook voor je gasten. Je laat zien dat je heel erg blij bent dat ze er bij waren en dat je terugkijkt op een geslaagde en prachtige dag!

bedankkaart hart goud foto

bedankkaart foto collage

bedankkaart foto

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart