De mooiste waterverf trouwkaarten!

Ga je trouwen? Van harte, harte gefeliciteerd! Wat een gelukkig nieuws. Je trouwdag wordt niet voor niets ‘de dag van je leven’ genoemd. Het is een bijzonder moment, het moment waarop je dan eindelijk je ‘ja-woord’ geeft aan diegene van wie je het meeste houdt. Je geliefde, je partner, je allerbeste vriend. Dit bijzondere moment wil je graag delen met de mensen die het dichts bij jullie staan. Jullie familie, vrienden en andere dierbaren. Zo wordt het een onvergetelijke dag voor iedereen! Nu is het dan echt tijd voor de uitnodiging. Je wilt een mooie kaart, die past bij jouw visie voor je bruiloft. Wat dacht je dan van een trouwkaart met waterverf thema? Licht, luchtig, fris en romantisch. Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens gauw mee dan!

Olijftakjes in waterverf

Trouwkaarten met mooie, geïllustreerde details zijn helemaal hip. Ze hebben een zachte en romantische, maar ook frisse en moderne uitstraling, en die combinatie maakt ze zo enorm populair. Zoals bijvoorbeeld deze trendy trouwkaart met olijftakjes van waterverf, die past helemaal in de trend van nu.

trouwkaart met waterverf olijftakjes

Een foto erbij

Wil je graag mee met de trend van nu, maar wil je ook graag een persoonlijke foto toevoegen aan je trouwkaart? Zoek dan niet verder! Wij hebben namelijk hier een hele mooie kaart voor jou. Modern en hip, met een persoonlijke touch. Deze kaart straalt liefde en romantiek uit, in prachtige zachte lavendeltinten. Een leuk idee is om op je bruiloft de lavendelkleur te laten terugkomen. In bijvoorbeeld de versiering, het boeket, in de corsages of in het haar van de bruid!

waterverf trouwkaart lila lavendel bloemen foto

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart