De mooiste trouwkaarten voor een bohemian bruiloft!

Je gaat binnenkort trouwen, gefeliciteerd! Wat een geweldig nieuws. Je bent al druk bezig met de voorpret, maar hebt nog geen thema voor je bruiloft? Geen zorgen! Wat dacht je van een mooie bohemian bruiloft? Hartstikke hip en zo ongelooflijk mooi. Maar wat houdt een bohemian bruiloft precies in? Bij zo’n bruiloft staan de woorden relaxed, eenvoud, romantisch, vintage en natuur centraal.  Een bohemian bruiloft kenmerkt zich door een misschien wat hippieachtige stijl, die vooral ontspannen en zwierig is. Wat typisch bohemian is bepaal jij natuurlijk uiteindelijk zelf, maar met deze kernwoorden heb je een beetje een houvast. Bij zo’n mooi thema hoort ook zeker een mooie bijpassende trouwkaart met een boho tintje. En laten wij nu net de leukste trouwkaarten voor je op een rijtje hebben gezet…Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens gauw mee!

Bohemian bruiloft

Als er iets in elke boho stijl bruiloft terug te vinden is, dan zijn het wel prachtige bloemen. In het haar van de bruid, in het boeket, als versiering op tafels, of als boeketjes voor de bruidsmeisjes. Meestal zijn dit mooie wilde bloemen en planten die jouw bruiloft net dat beetje extra geven. Voor echte boho flair kies je dan ook voor een moderne trouwkaart als deze, met bloemen die helemaal het wilde en vrije bohémien gevoel uitstralen. Jullie trouwdag kan vast al niet meer stuk!

bohemian bruiloft trouwkaart bloemen rozen tuin bohemian bruiloft bloemen rozen tuin

Vlieg met me mee

Ook veren horen helemaal thuis op een bohemian bruiloft. Veren staan namelijk voor vrijheid en levenslust, voor vliegen en een nieuw begin. Mooie gevoelens om te vertegenwoordigen op je trouwdag. Deze mooie trouwkaart is helemaal boho, maar ook lekker stoer en net even anders dan anders. En ook dat past helemaal bij het bohemian gevoel dat jij wilt creëren op je trouwdag. Of niet, soms?

trouwen boho veren kleur bohemian bruiloft

Zo veel moois!

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens bij de rest van onze collectie trouwkaarten of er iets voor je tussenzit!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart