Laat weten dat je verloofd bent met een mooie verlovingskaart!

Zijn jullie verloofd? Wat ontzettend leuk voor jullie, gefeliciteerd! Na het zenuwslopende maar bijzondere en mooi moment van het aanzoek is het hoge woord er dan eindelijk uit. Ja, we willen!Breng al je familie en vrienden op de hoogte van deze prachtige gebeurtenis met een mooie verlovingskaart. Want zulk blij nieuws moet gedeeld worden en de mensen van wie je houdt zullen waarschijnlijk net zo blij en opgetogen met je verloving zijn als jij!

Een mooie verlovingskaart vind je bij Kaartje2Go!

Een verloving is een viering van de liefde. Twee mensen die van elkaar houden gaan namelijk binnenkort trouwen! En op zich is een verloving dan ook al een feestje waard. Je laat zien dat je in liefde voor elkaar kiest en zal blijven kiezen. En eigenlijk ben je dan nooit klaar met het vieren van je geluk. Voor een mooie kaart die meteen ook een uitnodiging voor een feest is, hoef je niet verder te zoeken.

verlovingskaart foto uitnodiging

Deze moderne kaart is fris, warm en hip en helemaal naar eigen smaak aan te passen. Handig voor als je al een thema voor je bruiloft hebt bedacht, dan kun je dat meteen meenemen in je ontwerp en je gasten alvast een klein tipje van de sluier geven.

Zeg het met een knipoog!

Traditioneel gezien doet de man in de relatie het aanzoek en dan is deze leuke kaart een goed idee! Iedereen die de kaart ontvangt weet namelijk meteen wat je bedoelt en deze kaart oogt super modern, hip en vrolijk met de mooie letters en geïllustreerde bloemenkrans.

verlovingskaart she said yes

Deze kaart is ook hartstikke leuk om een beetje de draak mee te steken, als jullie twee vrouwen zijn die gaan trouwen. Leuk is het dan misschien om elk apart een kaart met een foto van de ander te maken en die op te sturen. Zijn jullie twee heren? Dan kun je als grapje een streep door de ’s’ halen en er ’He said yes!’ van maken. Hartstikke leuk, toch? Wat voor kaart je ook kiest, met de handige hulpmiddelen en vele keuzes van Kaartje2Go maak jij er gegarandeerd iets moois van! En lukt iets je niet, dan helpen wij je graag!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart