Een moderne en mooie trouwkaart vind je bij Kaartje2Go

Het hoge ’ja’-woord is eruit…Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd met dit geweldige nieuws en heel veel geluk gewenst. Nu mogen jullie beginnen met het organiseren van jullie trouwdag. En het kriebelt vast aan alle kanten om jullie huwelijksfeest tot iets schitterends te maken. Het is tenslotte de mooiste dag van je leven. Zorg dat al je familie en vrienden aanwezig kunnen zijn door op tijd een mooie trouwkaart te sturen. Bij Kaartje2Go hebben we een veelzijdig en uitgebreid assortiment aan trouwkaarten. Gegarandeerd dat er dus een kaart tussen zit die aan al je wensen voldoet. Om je alvast een handje op weg te helpen zetten we hier een aantal mooie, bijzondere en hippe kaarten voor je op een rijtje. Kijk maar gauw mee, en dan heb jij binnen een mum van tijd die trouwkaarten al geregeld. Op naar de jurk!

Bloeiende bloemen

Van oudsher hebben de bloemen in een bruidsboeket een symbolische betekenis. Vaak werd voor witte bloemen gekozen, om de reinheid van de bruid te symboliseren. Tegenwoordig kiest een bruid vaak eigenhandig haar boeket uit, passend bij haar wensen en verlangens. En passend bij haar jurk, natuurlijk. Dat is minstens zo belangrijk. De bloemen symboliseren de start van een nieuw begin, van een nieuw leven en van liefde, geluk en rust. Bloemen zijn een symbool voor romantiek en liefde geworden. Een mooie kaart waar bloemen in terugkomen is dan ook heel modern en een uitstekend idee voor een prachtige romantische en ’bohemian’ bruiloft. Jullie kunnen niet wachten om het leven met elkaar te gaan delen en deze mooie kaarten drukken dat perfect uit. Kijk maar naar de prachtige illustraties van bloemen en de mooie typografie. Op de toekomstige ’Mr. & Mrs.’!

trouwkaart vintage bloemen bohemien

trouwkaart bloemen bohemien huwelijk

trouwkaart bloemen tropisch mr en mrs

‘Less is more’ bij deze trouwkaart

Meer dan een simpel ’ja’ hadden jullie niet nodig voor het grootste geluk. Dus waarom zouden jullie meer woorden nodig hebben op jullie trouwkaart? Kies voor een simpele kaart, met mooie typografie om je familie en vrienden op de hoogte te brengen van jullie aanstaande huwelijk. Deze kaarten brengen precies datgene over wat ze over moeten brengen en zijn krachtig mooi door hun eenvoud en simpele pracht. Super stijlvol en super mooi. Wat wil een mens nog meer?

trouwkaart yes

trouwkaart ja modern

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart