Leuke ideeen voor een landelijke, rustieke bruiloft!

Gaan jullie binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd. Dat is echt geweldig nieuws. Een bruiloft vraagt echter om veel voorbereiding. Er moet immers van alles en nog wat geregeld worden. Een locatie, een ambtenaar van de burgerlijke stand, de jurk, natuurlijk, en nog een hele hoop meer. Helemaal hip zijn tegenwoordig landelijke bruiloften. Deze worden gehouden op een boerderij of landgoed met een mooie rustieke uitstraling. Heel Pinterest staat vol met inspiratie voor zo’n rustieke bruiloft. Niet zo gek, want het thema geeft een bruiloft heel veel sfeer en heel veel ruimte. Van versiering tot het eten, met een rustieke bruiloft kun je werkelijk waar alle kanten op. Kun je niet wachten om alvast inspiratie op te doen voor jouw grote dag? Kijk dan maar eens gauw mee, want we hebben wat te gekke ideeën voor de perfecte bruiloft voor je.

Hooibalen

Met een rustieke bruiloft kun je echt alle kanten op. Je kunt het chique aanpakken, maar je kunt ook helemaal ‘back-to-basics’ gaan. Door bijvoorbeeld in plaats van houten banken hooibalen te plaatsen. Dit kun je zo bont maken als je zelf wilt. Je kunt de hooibalen gebruiken om een lekker rustig hoekje te creëren, waar je gasten even kunnen chillen, of je zou ze zelfs kunnen gebruiken als zitplekken voor de ceremonie. Ze geven hoe dan ook heel veel sfeer aan je bruiloft! Met wat leuke kleedjes over de hooibalen voorkom je dat je gasten straks naar huis gaan met stukjes stro op hun kleding.

rustieke bruiloft

Lichtjes en lampionnen!

Nog een goedkope, maar leuke manier om je bruiloft meteen heel sfeervol aan te kleden, is door lampionnen op te hangen en kaarsjes te plaatsen. Mooie witte lampionnen zonder lichtje fleuren je locatie meteen op en zijn ook nog eens vrij goedkoop. Fijn als je met een krap budget zit, maar wel iets moois van je versiering wilt maken. Ook kaarsen en waxinelichtjes zorgen voor veel sfeer, vooral ’s avonds! Plaats de kaarsen en waxinelichtjes in potjes en onder glazen stolpen. Dit ziet er prachtig en sprookjesachtig uit en vermindert het brandgevaar. 

rustieke bruiloft

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart