Pas getrouwd? Deel het met de wereld!

Je leeft nog in een roze wolk en de wereld ziet er zo prachtig uit door jouw roze bril. Want je bent net getrouwd. Van harte gefeliciteerd! Je kunt eigenlijk nog maar nauwelijks bevatten wat er is gebeurd, maar dat het is gebeurd is zeker. Je hebt een trouwring aan je vinger en kunt met veel geluk terugkijken op een prachtige dag. Maar het feest is nog niet helemaal voorbij…Gelukkig, maar, want je hebt behoorlijk behoefte aan heerlijk nagenieten. En dat kan! Laat heel de wereld weten dat jullie getrouwd zijn. Dat kun je doen door simpelweg een berichtje op Facebook te plaatsen, maar wat is daar nou leuk aan? Precies! Het is veel origineler om een kaartje rond te sturen. En laten wij nu net een aantal leuke ‘Pas Getrouwd’ kaartjes voor je in petto hebben…Benieuwd geworden? Kijk maar gauw mee!

Away we go!

Je bent getrouwd, het feest is achter de rug, en daarna vertrek je in een rode auto met blikjes erachteraan richting de noorderzon. Om samen lekker te genieten van elkaar op jullie huwelijksreis. Tenminste, dat is het cliche, en daar speelt deze vrolijke kaart op een leuke manier mee. Tegenwoordig stapt een stel toch eerder op het vliegtuig naar een exotische bestemming, dan met z’n tweeen in een auto naar Zuid-Frankrijk te karren. Zowel leuk als felicitatie voor een pas getrouwd stel, als om rond te sturen als nieuwtje!

trouwkaart pas getrouwd just married

Pas getrouwd!

Inmiddels is jullie huwelijksdag voorbij. Gelukkig hebben jullie de foto’s van jullie mooiste dag al wel, en kunnen jullie heerlijk nagenieten. Voor alle mensen die er niet bij konden zijn, sturen jullie deze mooie kaart om te laten weten dat jullie pas getrouwd zijn. Zo krijgen ze de sfeer van de dag nog een beetje mee. Aan de achterkant kun je nog een wat persoonlijker boodschap voor iedereen neerpennen. Hartstikke leuk, toch?

pas getrouwd married goud langwerpigpas getrouwd married goud langwerpig 2

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart