Geregistreerd partnerschap? Vier het met een kaartje!

Jullie houden ontzettend veel van elkaar en willen graag nog heel lang samen blijven. Trouwen is echter niet iets voor jullie. Dat kan verschillende redenen hebben. Misschien vindt je een bruiloft veel te duur, of misschien hoeft al die poespas voor jou niet zo. Waar het jou om gaat is diegene van wie je het meest houdt. Hoewel trouwen dus niet in je straatje past, zijn er genoeg andere manieren om je aan elkaar te verbinden. Een daarvan is het geregistreerd partnerschap. Super romantisch klinkt het niet, maar officieel is het wel en zo’n verbintenis is het waard om gevierd te worden! Zijn jij en je partner ook een geregistreerd partnerschap aangegaan? Dan wil je dit vast aan al je familie en vrienden laten weten en ze uitnodigen om dit met je te vieren. Een kaartje is gelukkig zo gemaakt. Om het je nog wat makkelijker te maken hebben wij alvast de leukste kaartjes voor een geregistreerd partnerschap voor je uitgezocht. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens gauw mee!

Meneer & Mevrouw

Een geregistreerd partnerschap klinkt misschien een beetje saai, maar is toch echt een behoorlijke mijlpaal in je leven. Nu zijn jullie namelijk echt partners. Meneer & Mevrouw, Mr. & Mrs. Dit wil je maar al te graag vieren met je familie en vrienden, want het is toch een feestelijke gebeurtenis. Net zo feestelijk als deze mooie kaart, met hartjes confetti en goudlook. Kom je ook ons partnerschap vieren?

Geregistreerd partnerschap!

Hoera, jullie zijn geregistreerd partners! Dat mag wel even gevierd worden, met een etentje of leuk uitje met je naaste familie en vrienden, bijvoorbeeld. Met deze mooie kaart zit je alvast gebakken. De handgeschilderde bladeren, waterverf en goudaccenten maken deze botanische trouwkaart helemaal af. Hij hoeft alleen nog maar verstuurd te worden! Dat is gelukkig zo gepiept. Fijn, he?

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart