Jullie gaan trouwen! Vind hier 3x leuke & verschillende trouwkaartjes!

Ga je trouwen? Van harte, harte gefeliciteerd! Wat een gelukkig nieuws. Je trouwdag wordt niet voor niets ‘de dag van je leven’ genoemd. Het is een bijzonder moment, het moment waarop je besluit je leven te delen met iemand. Je geliefde, je partner, je allerbeste vriend. Dit prachtige moment wil je graag delen met de mensen die het dichts bij jullie staan. Jullie familie, vrienden en andere dierbaren. Zo wordt het een onvergetelijke dag voor iedereen! Het is dan nu echt tijd voor de trouwkaartjes. Je wilt een mooie kaart, die past bij jouw visie voor je bruiloft. En omdat iedereen anders is, wil je natuurlijk een kaart die helemaal bij jou past. Dan heb je geluk, want wij hebben een aantal mooie en verschillende trouwkaartjes voor je uitgezocht. Kijk je gauw mee?

Bloemen in aquarel

Dit vrolijke kaartje zet meteen de toon voor jullie bruiloft. Hip, vrolijk en kleurrijk, met meer dan genoeg plek om alle informatie voor de grote dag op kwijt te kunnen. Deze kaart kan natuurlijk iedereen gebruiken, maar past helemaal perfect bij een bruiloft in de zomer of de lente, die gehouden wordt in de frisse buitenlucht. Zet de stoelen maar vast klaar, want het feest kan alvast beginnen!

trouwkaartjes bloemen in aquarel

Hip & stoer

Houden jullie wel van een tikkeltje anders? Van stoer, en met een beetje een edge? Dan is deze kaart helemaal perfect voor jullie. Deze stoere kaart met hout-print en kleurrijke beach-paal van drijfhout waarop de teksten gemakkelijk zijn aan te passen, is een feest voor het oog. Perfect voor een strandbruiloft, maar ook voor een huwelijk dat in een landelijke setting plaatsvindt. Multi-inzetbaar dus!trouwkaartjes hip en stoer hout paal

Een foto voor de mooiste trouwkaartjes

Om jullie trouwkaartjes super persoonlijk en uniek te maken, kun je altijd kiezen voor het toevoegen van een foto. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden, en dat geldt al helemaal wanneer jullie je geluk niet op kunnen. Zoek een lieve, warme of juist gekke foto uit en maak je trouwkaartjes je helemaal eigen. Een trouwkaart is een blijvende herinnering, waardoor je later weer met plezier kan terugkijken op de mooiste dag van jullie leven.

trouwkaartjes met bloemen trouwkaart vierkant

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart