Ga je trouwen? Save The Date!

Hebben jullie je verloofd? Gefeliciteerd, wat een ontzettend leuk nieuws! Nu kan de voorpret beginnen. Want naast het vinden van die perfecte jurk, een mooie locatie en een prachtig versierde en lekkere taart, wil je natuurlijk ook graag mooie Save The Date kaarten versturen. Want de mooiste dag van je leven wordt nog net iets mooier met de mensen van wie je houdt. En je wilt graag dat zij een plekje in hun agenda vrijhouden. Je trouwt immers maar een keer, en wilt graag dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want wij hebben een zeer gevarieerde en uitgebreide collectie Save The Date kaarten. Daardoor zit er voor iedereen wel wat wils bij! Ga je voor klassiek, modern of toch bijzonder? Kijk maar gauw mee naar onze nieuwste Save The Date kaarten, en laat je lekker inspireren!

Mooi modern

Deze prachtige kaart is een mooie en hippe Save The Date kaart om jullie datum aan te kondigen. Waarom is ‘ie dan zo hip? Het zit’m in de details. De marmerlook, de typografie en de geometrische en stijlvolle vomrgeving maken deze kaart tot een echte eyecatcher. Zie ook de bedank-, menu- en trouwkaarten in dezelfde stijl. Want als je voor deze kaart kiest, is het natuurlijk heel leuk om alles in dezelfde stijl te houden. En dat is gewoon heel mooi. Scheelt je ook weer denkwerk. Hoe mooi kan het leven zijn?Save The Date save our date roze en marmer

save the date save our date roze en marmer

Save The Date in stijl

Dat jullie gaan trouwen vinden jullie fantastisch! En die blijdschap mag best naar voren komen op je kaart. Zoals bij deze prachtige Save The Date kaart. Het geluk en de vreugde spatten er vanag, zonder dat de kaart kinderachtig of heel zoetsappig wordt. Met een mooie persoonlijke foto maak je het plaatje compleet. Versturen maar!

Save The Date trouwkaart goud met foto

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart