Ga je trouwen? Vraag je getuige met een mooie getuigekaart!

Binnenkort stap jij in het huwelijksbootje met je lief. Je partner, je beste vriend of vriendin en de liefde van je leven. Nouja, binnenkort. Er moet eerst nog van alles geregeld worden, daar ben jij je van bewust. Je bent al begonnen met wat voorbereidingen en die voorbereidingen maken het alleen allemaal nog leuker. Je kan niet wachten om je ja-woord te geven aan diegene van wie je het meeste houdt. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar ten overstaan van je dierbaren. Je kennissen, familie en beste vrienden. Jouw beste vriend of vriendin wil je vragen als getuige bij je huwelijk. Maar hoe pak je het nu aan om iemand als getuige te vragen? Dat kan heel goed met een leuke getuigekaart! Een originele en leuke manier om iemand te vragen je getuige te willen zijn. We hebben alvast wat leuke kaartje uitgezocht, dan kan jij verder met de rest van de voorbereidingen. Nieuwsgierig geworden naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Wil je mijn getuige zijn?

Het gevoel is misschien wel een beetje te vergelijken met het versturen van een Valentijnskaart, wanneer je deze kaart stuurt. Want hoewel de kans natuurlijk vrij klein is dat je beste vriend of vriendin niet je getuige wilt zijn, ben je toch een beetje nerveus. Geen zorgen, met zo’n mooie getuigekaart zegt vast niemand ‘nee’ op jouw vraag. Wie wil er nu niet een getuige zijn op de mooiste dag van iemands leven?┬ágetuigekaart

Vraagje…

Wanneer jouw getuige in spe deze kaart ontvangt is het nog even spannend wat precies de boodschap is. Dat het een bijzondere vraag is, is wel duidelijk. Waarom zou je anders zo’n mooi kaartje sturen? Het Scandinavische ontwerp springt in ieder geval meteen in het oog. Sla de kaart open en het antwoord, of de vraag, is meteen duidelijk. Wil je mijn getuige zijn?

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart