De mooiste trouwkaarten voor een perfecte lentebruiloft!

Trouwen in de lente kan werkelijk prachtig zijn. Het is nog niet te warm, maar het grauwe winterweer is wel voorbij en de natuur begint langzaamaan weer te ontwaken. Beeld je eens in…Prachtig bloeiende bloesem aan de bomen, vlindertjes die rondfladderen, heldere blauwe luchten en warme zonnestralen die je huid verwarmen. En velden vol prachtige bloemen. Wat een plaatje! Zie jij zo’n lentebruiloft al helemaal zitten? Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met plannen. Een van de eerste agendapuntjes voor een bruiloft is toch wel de datum. Heb je een datum en tijd, dan kun je mooi de uitnodigingen gaan versturen. Verstuur ze ruim op tijd, zodat je ervan verzekerd bent dat iedereen de dag vrijhoudt voor jouw bruiloft. Je kunt ook eerst een Save The Date kaartje sturen. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Geen zorgen, wij hebben alvast de mooiste uitnodigingen voor een lente bruiloft voor je uitgezocht. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens gauw mee!

Go green!

Groen is bij uitstek de kleur van de lente. Groen staat voor leven, voor een nieuw begin en voor nieuwe kansen. Perfect voor een bruiloft, nietwaar? Dat dachten wij nu ook. Deze frisse trouwkaart met groene blaadjes en goudlook details straalt de ontvanger tegemoet. Simpel, maar stijlvol door de minimalistische aanpak. Perfect voor een minimalistische lentebruiloft in de natuur! Maak het geheel af door de kleuren van de kaart ook terug te laten komen in de aankleding voor je bruiloft, of in de menukaart voor je diner. Zie je het al voor je je? lentebruiloft

Een roos is een roos

Wat schreeuwt er nu meer ‘lente’ dan een heleboel prachtige bloemen? Niets, toch? Deze prachtige romantische kaart, bomvol mooie illustraties van verschillende kleuren rozen is perfect voor een romantische lentebruiloft. De feestelijkheid en levendigheid spatten van de kaart af en hij springt daardoor meteen in het oog. Wat een plaatje! Dit feest willen je gasten zeker niet missen. Komen jullie ook op onze bruiloft?

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart