De mooiste felicitaties voor een jubileum!

Wat is het toch prachtig wanneer twee mensen elkaar hun eeuwige en onvoorwaardelijke liefde beloven. En zo mooi wanneer deze twee mensen jaren later nog even dol op elkaar zijn en binnenkort hun jubileum zullen vieren. Wat een prachtige, liefdevolle en bijzondere gebeurtenis. Een die niet elk jaar voorkomt en waar je het stel graag mee feliciteert. Dat doe je natuurlijk niet via een mail of WhatsApp, maar met een prachtige felicitatie. Want wat is er nu leuker dan zomaar een kaartje in je brievenbus te ontvangen? Dat voelt toch als een klein cadeautje. Met een kleine moeite, maak je zo toch een groots gebaar. Wie heeft dat nu niet voor goede vrienden of naaste familie over? Jij toch ook? Kijk dan maar eens even gauw mee naar onze mooiste felicitaties voor een jubileum. We hebben er alvast een paar voor je uitgezocht, maar mocht dé kaart er nou niet tussen zitten, dan kun je altijd nog een blik werpen op onze collectie. Kijk je gauw mee?

Cheers to the years!

Het stel dat jullie feliciteren is al een flink aantal jaren bij elkaar. Hoe mooi is dat? De liefde zegeviert al jaren tussen twee mensen. Dat is toch reden voor een feestje? Daar hoort natuurlijk een lekkere fles bubbels bij. Want op dit stel moet geproost worden. Met een van onze nieuwste felicitaties voor een jubileum zet jij, met ook een mooie persoonlijke boodschap, alvast de juiste feestelijke toon. Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum en nog vele jaren van geluk en liefde toegewenst. Als je je verveelt, kun je altijd nog deze kaart inkleuren. Cheers to many more years! 

Gefeliciteerd met jullie jubileum!

Een feestelijke gebeurtenis vraagt om een feestelijke felicitatie. Is een stel in je vrienden- of familiekring al 25 jaar bij elkaar? Wat een mijlpaal! Met deze kaart zorg jij voor een spetterende felicitatie! De feestelijkheid spat van de kaart af en laat zien dat jij echt ontzettend blij bent voor het stel. Al 25 jaar gelukkig met elkaar. Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum! 

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart