Vind de mooiste menukaart voor jouw 21-diner!

Het is bijna tijd voor je 21-diner! Je bent al eventjes bezig met de voorbereidingen, en wilt graag dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Geen detail wordt over het hoofd gezien. Zorgvuldig zoek je decoratie, bestek en borden uit op jouw thema, zodat jouw vrienden en vriendinnen straks stijl achterover slaan van de pracht en praal van jouw diner. Je familie komt helpen met het eten, het menu heb je al bepaald. Niets laat je aan het toeval over. Maar vergeet dan vooral ook niet om aandacht te schenken aan je menukaart! Het zou zonde zijn als die niet helemaal perfect is, toch? Al te veel aandacht wil je er nu ook weer niet aan besteden, want je hebt het ontzettend druk met de laatste loodjes. Dat snappen wij wel. Daarom hebben we speciaal voor jou de mooiste menukaarten voor een 21-diner alvast uitgezocht. Daar moet toch iets tussen zitten? En zelfs als dat niet het geval is, kun je een kijkje nemen bij de rest van de collectie. Kijk je gauw mee?

Think Pink

Passen de kleuren roze en wit goed binnen je thema?  Kijk dan eens even naar deze mooie menukaart. Simpel en verfijnd, maar ook modern en speels, door de zwierige losse letters en het frisse wit van de achtergrond. In combinatie met een passende uitnodiging is deze kaart helemaal prachtig. Mocht je die al verstuurd hebben, dan geeft dat niks natuurlijk! Deze kaart is op zichzelf staand al een plaatje. Dus schuif allemaal aan, en laat het feest beginnen!

Chique & stijlvol

Deze prachtige menukaart in Art Deco stijl geeft de chique flair die je zocht aan jouw diner en maakt het plaatje helemaal af. Helemaal te gek om te gebruiken bij een thema met veel goud, maar ook als je bijvoorbeeld helemaal verliefd bent op de stijl van The Great Gatsby en The Roaring Twenties. Met deze glamorous menukaart gooi jij hoge ogen. Eet smakelijk!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart