Verjaardagskaart voor de allerleukste oma!

Als je terugdenkt aan je kindertijd komt oma vast wel voor in de leuke herinneringen aan vroeger. Misschien gingen jullie elke zondag gezellig op visite bij opa en oma of bleven jullie in de vakanties gezellig logeren. Van oma mocht je dan altijd net dat beetje meer dan van je ouders, en daarom vond je haar ook zo lief. Is jouw lieve oma binnenkort jarig? Met Kaartje2go vind je de allerleukste verjaardagskaart voor je oma.

verjaardagskaart voor je omaDeze fel gekleurde kaart is lekker feestelijk, en het leukste is dat je de naam van je oma op de voorkant kan zetten. Zo kun je met Kaartje2go heel gemakkelijk een unieke verjaardagskaart voor je oma ontwerpen.

verjaardagskaart voor je omaBovenstaande kaart zal zeker in de smaak vallen bij oma, want oma’s zijn super trots op hun kleinkinderen! Feliciteer je oma met een kaart met foto van de kleinkinderen en schrijf er een mooi gedicht of leuke tekst bij. Die laat ze vast meteen aan al haar vriendinnen zien.

verjaardagskaart voor je omaIs jouw oma dol op bonte kleuren en de natuur? Stuur haar dan deze bont gekleurde kaart met een mooie foto van haarzelf of juist een van jullie gezin. Met Kaartje2go kun je dat helemaal zelf bepalen en zo wordt de verjaardagskaart voor je oma een hele persoonlijke kaart!

Verjaardagskaart voor je oma maken

Hopelijk hebben onze voorbeelden je geïnspireerd en heb je meteen zin om aan de slag te gaan om die leuke kaart te maken voor je oma. Tip: laat de kinderen een leuk gedichtje schrijven of een mooie tekening maken en voeg deze toe aan de verjaardagskaart. Of  stuur haar geheel onverwachts een fleurig boeket. Duurt het nog even voordat jouw oma jarig wordt, dan kun je haar met Moederdag ook eens heerlijk in het zonnetje zetten met een leuke kaart van Kaartje2go!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart