Zojuist verhuisd? Nodig iedereen uit voor een leuke housewarming!

Het was een hele klus, maar het grote moment is bijna daar. Je huis is bijna af. Vrienden en familie hebben dagen achtereen meegewerkt om jouw paleisje schoon te maken en te schilderen en je te helpen met het verhuizen van je inboedel. Dat kostte nog behoorlijk wat moeite, en je was blij dat het erop zat. Toen begon echter het lange proces van alle dozen met spullen weer uitpakken en in je nieuwe huis een plek te geven. Eerlijk is eerlijk, dat was hartstikke leuk om te doen. Met al je vertrouwde spulletjes werd je nieuwe huis steeds meer jouw thuis. Nu ben je dan eindelijk toe aan de laatste doos en dan is het klaar. Tijd om alvast een gezellige housewarming in te plannen om je verhuizing helemaal officieel te maken en je nieuwe plek te vieren. Geen zorgen, veel moeite kost dat niet. We hebben een aantal leuke uitnodigingen voor je uitgezocht om het je makkelijk te maken. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens gauw mee!

Tijd voor een feestje!

Jij bent met succes verhuisd, dus is het tijd voor een feestje. Zo stel je andere mensen in de gelegenheid om jouw prachtige paleisje lekker te komen bewonderen. Je bent namelijk hartstikke trots op wat je ervan hebt weten te maken. Geen feestje zonder een leuke uitnodiging aan al je familie en vrienden, natuurlijk. Wat dacht je bijvoorbeeldvan deze? Fris, vrolijk en met een leuke woordgrap van een bekend gezegde. Huisje, boompje, feestje!

Een nieuw begin

Een nieuw huis is een nieuw begin. Zo’n mooi nieuw begin moet je natuurlijk vieren met een leuke housewarming! Een feest is namelijk de perfectie manier om een nieuw begin in stijl in te luiden, samen met al je dierbaren. Stuur deze hippe uitnodiging dus maar snel rond, en begin vast met de voorbereidingen voor jouw housewarming. Staan de hapjes en drankjes al klaar?

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart