Verbouwing geslaagd of klussers nodig? Stuur een kaartje met Kaartje2Go!

Het is toch altijd wel weer wat, zo’n verbouwing. Je begint er vaak vol goede moed aan. Hop, handjes uit de mouwen, pak een hamer en een boor en klussen maar! Je ziet al helemaal voor je wat voor een paleis jouw plekje kan worden. Maar op den duur ben je die bouwvakkers die om klokslag acht uur elke ochtend op je stoep staan toch echt wel een beetje beu. Het moment waarop alles dan eindelijk klaar is, is dan ook heel fijn. En dat mag je best laten zien! Met een mooie kaart van Kaartje2Go, bijvoorbeeld!

There’s no place like home

Dorothy zei het al in The Wizard of Oz. En jij weet maar al te goed hoe waar deze uitspraak is. Na een lange tijd van klussen is jouw thuis weer helemaal van jou. En het ziet er tiptop uit. Je wilt graag aan je familie en vrienden laten zien hoe mooi je verbouwing heeft uitgepakt. En dat kun je heel goed doen met een kaartje! Zo laat je mensen weten dat ze gerust eens langs kunnen komen om jouw plekje te bewonderen. Het kan ook zijn dat je nog niet begonnen bent, maar alle hulp die je vrienden kunnen bieden kan gebruiken. Dan kan je ook mooi een kaartje sturen om mensen te vragen of ze een dagje komen helpen. Want vele handen maken immers licht werk!

verbouwing kaart succes

Deze mooie originele kaart van afbladderende verf op hout is leuk voor verschillende doeleindes. Je kan er op een toffe manier mee laten weten dat jullie verbouwing er eindelijk opzit, en dat de muren inmiddels voorzien zijn van een prachtige nieuwe laag verf, of juist dat er nog veel moet gebeuren. Ook kan je iemand heel veel succes wensen met een verbouwing, of ‘ie nu klein of groot van aard is. Een kaart die van alle verbouwingen thuis is, zo gezegd!

Een hele onderneming, zo’n verbouwing

Was jouw huisje eerst een bouwval, maar nu een prachtig paleis? Of is het nog steeds een bouwval en heb je de magische hulp van je vrienden nodig om die puinhoop om te toveren tot een heuse villa? Dan zijn deze kaarten misschien wel iets voor jou.

verbouwing kaart bouwval

verbouwing kaart barok groen

Met een simpele tekst als ’Klussers gezocht!’ laat je weten dat er nog veel moet gebeuren en kun je laten weten wanneer mensen kunnen komen helpen. Elke kaart kun je helemaal naar eigen smaak aanpassen. Zo kun je van de kaart met foto bijvoorbeeld een ’Before & After’ maken, door een foto bij te voegen van hoe je huis er nu uitziet. Niet te geloven, zeg, die verandering!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart