Net verhuisd? Laat het snel weten!

Met een nieuw jaar komen nieuwe kansen. En start je misschien zelfs haast helemaal overnieuw. In een nieuw huis, soms op een nieuwe plek. Hartstikke spannend, en heel leuk. In de vakantie ben je druk bezig geweest om het nieuwe huisje helemaal klaar te maken voor het nieuwe jaar. En nu is het dan eindelijk zover. Je bent helemaal verhuisd! Nu wil je graag zo snel mogelijk al je familie en vrienden uitnodigen om jouw paleisje eens even te komen bewonderen. Maar daarvoor moeten ze wel weten waar je nu woont, natuurlijk! En dat is zo gepiept met een verhuisbericht. Dus kijk gauw mee of er een leuk kaartje voor je tussen zit, zodat jij snel iedereen kan laten weten dat je verhuisd bent!

Bijna verhuisd

Een verhuisbericht hoef je natuurlijk niet te sturen op het moment dat de laatste doos net is uitgepakt. Dat kan prima eerder. Zo stel je alvast je familie en je vrienden op de hoogte, en nodig je ze meteen van harte uit om langs te komen, wanneer alles in orde is gemaakt. En om ze niet moedeloos te laten ronddolen in je nieuwe woonplaats, zet je fijn het adres op de achterkant van deze grappige kaart. Wel zo handig.

verhuisd verhuiskaart met doolhof

Vrolijk verhuisd

Wanneer eenmaal de laatste dozen zijn uigepakt, ben je natuurlijk hartstikke blij. Jouw nieuwe huis is eindelijke af en helemaal van jou. Breng snel je familie en vrienden op de hoogte met deze vrolijke kaart. De mooie geillustreerde planten zouden meteen een cadeautip kunnen zijn. Want planten maken van ieder huis een prachtig paleisje.

verhuisd verhuiskaart planten

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart