Humoristische kaarten voor als je gaat samenwonen!

Het is ontzettend spannend, samenwonen, maar ook ontzettend leuk. Jullie hebben nu eindelijk de knoop doorgehakt en besloten om de sprong te wagen. Want samen zijn jullie gelukkiger dan alleen. Al hebben jullie soms problemen, je weet dat je er met z’n tweeën doorheen komt. En je kunt er gelukkig altijd om lachen! Daarom hebben we voor jullie de grappigste kaarten van Kaartje2Go voor als je gaat samenwonen op een rijtje gezet. Zo breng je al je familie en vrienden met humor op de hoogte van jullie plannen. Kijk maar snel mee!

Samen is best oke

Deze humoristische droge kaart kan niet anders dan in de smaak vallen. De schattige uiltjes op de kaart  hebben zojuist kortgesloten dat ze gaan samenwonen, en dat is zonder al te veel poespas gegaan. Niet zo moeilijk doen, gewoon bij elkaar intrekken en van allebei op een aparte lantaarnpaal naar samen op een lantaarnpaal. Veel gezelliger, toch?

samenwonen uiltjes

Samenwonen, samen delen

Bij elkaar gaan wonen is hartstikke leuk en een avontuur op zich. Het onvermijdelijk staat echter te gebeuren en dat is dat je hoe dan ook, op een gegeven moment spullen van elkaar gaat gebruiken. Zonder het te vragen, omdat het zo gewoon voor je is geworden. Een super goed voorbeeld daarvan zijn tandenborstels. Het is namelijk nooit de vraag of mensen die gaan samenwonen elkaars tandenborstel gaan gebruiken, maar wanneer…Deze leuke kaart speelt op een grappige manier in op dat gegeven en steekt er ook lekker de draak mee. Precies goed, dus!

samenwonen met tandenborstels

There’s no place like home

Het is echt heerlijk om een nieuw huisje te hebben. Na hard werken is het dan eindelijk af en heb je je plek veroverd. Een eigen huis, een plek onder de zon…Samen is het echt hartstikke gezellig en je kan de hele dag uitkijken naar lekker samen op de bank hangen en tv kijken. Deze grappige, maar lieve kaart is bij uitstek geschikt om te sturen naar een net verhuisd stel. Zo feliciteer je ze met deze mijlpaal in hun leven.

samenwonen thuis

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart