Ga je verhuizen? Breng al je vrienden gelijk op de hoogte!

Het is toch altijd weer spannend en leuk zo’n verhuizing. Aan de ene kant is het gek om vaarwel te zeggen tegen een plek waar je waarschijnlijk toch best een tijdje hebt gewoond, aan de andere kant is het een super avontuur om een nieuwe plek te ontdekken. Je gaat namelijk niet alleen naar een nieuw huisje, maar ook naar een nieuwe woonplaats!Je wilt natuurlijk graag dat al je liefste vrienden en familie ook weten waar je nu kamp ophoudt. Stuur hen daarom een leuke verhuiskaart, dan weten ze meteen waar ze hun welkomstcadeau’tjes naar moeten sturen.

Lekker simpel

Speciaal voor al je vrienden die niet echt een talent voor belangrijke zaken onthouden hebben is deze verhuiskaart een uitkomst. Lekker simpel en lekker duidelijk. Eerst woonde je hier en nu ga je daar wonen. Makkelijker kan je het niet maken.

verhuiskaart verhuizing zilver

Wij zijn hier!

Met deze leuke kaart met verplaatsbare rode stip kun je goed aangeven waar in het land je nu gaat wonen. Wordt het Overijssel, Flevoland of toch Noord-Holland? Met deze verhuiskaart is het in een oogopslag duidelijk. Bovendien geef je een gratis topografielesje weg aan je vrienden met deze kaart. Want waar lag Texel ook alweer?

verhuiskaart krijtbord landkaart

Een hippe verhuiskaart

Een hippe verhuiskaart versturen, kan dat eigenlijk wel? Ja, hoor, kijk maar naar deze trendy kaart. Strak, simpel in zwart en wit en super modern. Aan de voorkant is alles eenvoudig gehouden, maar wel duidelijk, en aan de binnenkant kun je de details verwerken.

verhuiskaart we nemen mee

verhuiskaart we nemen mee

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart