Binnenkort een housewarming? Zeg het met een leuke uitnodiging!

Zo, de laatste dozen zijn uitgepakt. Je krot is inmiddels echt een paleisje geworden. Nu wil je maar wat graag je mooie woning, het resultaat van je zwoegen, aan je familie en vrienden tonen. Dat doe je natuurlijk met een housewarming. Weet je niet wat dat is? Een housewarming is een feestje dat je houdt om je nieuwe huis in te wijden, om je huis ‘op te warmen’. Leuk en handig, want zo hoef je niet individueel met mensen af te spreken om je huis te komen bekijken, maar nodig je de hele mikmak in een keer uit. Daarvoor heb je dan natuurlijk wel een leuke uitnodiging nodig. Gelukkig kunnen wij je daar mooi mee helpen. De leukste uitnodigingen voor een housewarming hebben we namelijk al voor je verzameld. Dan ben je daar weer minder tijd mee kwijt en kun je doorgaan met het plannen van je feestje. Happy Housewarming!

Samen thuis

Hebben jullie net samen jullie droomhuis weten te scoren, of zijn jullie gaan samenwonen? Tijd voor een fijn feestje om dit goede nieuws te vieren. Met een foto van jullie twee├źn, in jullie nieuwe huis of niet, maak je deze uitnodiging net even wat persoonlijker. Jullie vrienden en familie zullen jullie housewarming voor geen goud willen missen. Jullie zijn hartstikke blij met jullie nieuw paleisje. Nu nog een leuke plant, en het plaatje is compleet. Happy New Home!

Happy Housewarming!

Je nieuwe paleisje is helemaal klaar om aan de wereld getoond te worden. Daarvoor wil je natuurlijk al je vrienden en familie uitnodigen. Het is tijd voor huimpje, boompje, feestje! Misschien dat je later nog een beestje voor je huis zoekt, maar nu is het tijd voor slingers en ballonnen. Laat het feest maar beginnen, tijd voor een housewarming!housewarming

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart