Uitnodigingen voor een spookachtig Halloween!

De ‘r’ zit weer in de maand….Dat betekent dat de dagen weer korter worden, regen en wind weer om de hoek komen kijken en het kouder wordt. Maar het betekent ook weer heel veel feestdagen. En een van de eerste feestdagen is Halloween! Ja, 31 oktober komt met rasse schreden dichterbij gevlogen en dan is het weer tijd voor het leukste griezelige feest van het jaar. Halloween zoals we het nu kennen is naar ons koude kikkerlandje overgevlogen vanuit de VS. En hier vieren steeds meer mensen het feest, dat oorspronkelijk All Hallow’s Eve heette. Ga jij ook een spookachtig feestje vieren? Vergeet dan niet om op tijd je uitnodigingen te versturen! Want Halloween is hier inmiddels ook zo populair dat heel veel mensen een gekostumeerd feestje bouwen. Nodig dus nu al je vrienden uit om bij jou te komen, met een van deze griezelige uitnodigingen!

Pumpkin party!

Jouw Halloween feestje wordt er een om nooit meer te vergeten. Alles haal je uit de kast. Het het hele huis wordt versierd en je hebt lekkers gemaakt dat helemaal in het thema past. Veel pompoen zit erbij, want van al dat uithollen had je behoorlijk wat over. Maar daar kon je wel mooi muffins van maken. De pompoenen staan er mooi bij en lijken ook helemaal klaar te zijn voor een feestje. Kom je gezellig feest bij me vieren?

Halloween uitnodiging pompoen

Geesten van de partij

Bij Halloween horen spoken, dat weet iedereen. Maar weet je ook waarom? Oorspronkelijk geloofde men dat met Halloween de geesten van alle gestorvenen van het afgelopen jaar terugkwamen om bezit te nemen van een lichaam. Deze geesten kwamen op eten af. Ook beloofden bedelaars later een gebed te zeggen voor een overledene met All Hallow’s Eve, wanneer ze brood of eten kregen van mensen. Misschien dat daar Trick or Treat wel vandaan kwam! Het belooft in ieder geval een spookachtig goed feest te worden, met deze toch wel vrolijke kaart.

Halloween uitnodiging spookjes

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart