Uitnodiging voor lentefeest maken bij kaartje2go

Het is weer maart! Het duurt nog wel een paar weekjes voordat de lente echt begint, maar bij veel mensen starten de lentekriebels als zodra de kalender omslaat naar maart. Het einde van de winter is bijna nabij en de lente is echt in zicht. De bloemen gaan binnenkort weer bloeien, de blaadjes komen weer terug aan de bomen en de korte broeken en jurkjes kunnen weer langzaam van de zolder gehaald worden. De lentekriebels brengt heel het land in een leuke en gezellige sfeer. Bij de eerste zonnestralen vullen de terrassen zich weer. De eerste keer dat het buiten redelijk weer is worden de barbecues aangestoken. Voel jij ook al de kriebels? Vier dan de lente met je vrienden! Bij kaartje2go kun je een geweldige uitnodiging voor lentefeest maken.

uitnodiging voor lentefeest maken

Kant en klare uitnodiging voor lentefeest met foto

Heb je niet zo zin om er lang over te doen om een mooie uitnodiging te maken? Bij kaartje2go hebben we een leuke uitnodiging voor je die al helemaal klaar is om te versturen en alleen een persoonlijk tintje nodig heeft. Het enige wat je nog hoeft te doen is je eigen foto erop zetten en de datum en tijd van het feest aanpassen. Mocht je na deze aanpassingen toch in de stemming komen, dan kun je natuurlijk meer tekst, foto’s of figuren toevoegen.

uitnodiging voor lentefeest maken

Romantische en lieflijke uitnodigingskaart voor lentefeest

Als je aan lente denkt, denk je natuurlijk ook aan de vogeltjes die je weer hoort fluiten. De blaadjes aan de bomen en gras dat weer heerlijk groen en fris wordt. Onderstaande lieflijke uitnodiging is perfect voor een lentefeest met een romantische tintje. Ze zeggen niets voor niets dat de meeste nieuwe relaties ontstaan in de lente!

uitnodiging voor lentefeest maken

Mooie ingetogen uitnodiging voor lentefeest

Houd je meer van de schoonheid van eenvoud? Deze uitnodiging geeft een prima ‘lente vibe’ terwijl de rest ingetogen blijft. Je kunt deze uitnodiging altijd nog opvrolijken met kleurtjes of mooie figuurtjes zoals bloemen. Kijk eens op onze website naar de mogelijkheden! uitnodiging voor lentefeest maken

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart