Uitnodiging kinderfeestje met foto maak je met Kaartje2go!

Hoera, er is er eentje jarig! Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? Dan bent u vast al bezig met het plannen van het kinderfeestje. Als uw kind oud genoeg kan hij of zij u daar natuurlijk prima bij helpen, dat is wel zo leuk. Wordt het een themafeest zoals piraten, prinsessen of misschien wel voetbal. Daar hoort natuurlijk een geweldige taart met kaarsjes bij, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk heel veel lekkers! Een uitnodiging kinderfeestje met foto, maak je zo met Kaartje2go!

Als het gaat om uitnodigingen is er heel veel keuze maar de leukste uitnodigingen met foto maak je met Kaartje2go!

Om jullie een stukje op weg te helpen hebben wij hieronder een leuke selectie voor jullie gemaakt. Alle ontwerpen kunnen worden aangepast  naar jullie eigen smaak, leuke foto toevoegen en klaar!

uitnodiging kinderfeestje met fotoVan deze uitnodiging wordt je meteen vrolijk! Heb jij ook een grappige foto van je kind, voeg hem dan toe aan het ontwerp. Zo ziet u meteen wat het eindresultaat gaat worden. Deze kaart zal beslist in de smaak vallen.

uitnodiging kinderfeestje met fotoDe kaart hierboven is wel heel uniek. Het cijfer kun je hier opvullen met foto’s  als een echte collage! Met deze kaart verstuur je echt iets origineels en je kunt lekker uitpakken met al die te gekke foto’s van je kind!

uitnodiging kinderfeestje met fotoBij Kaartje2go houden we uiteraard rekening met verschillende leeftijdscategorieën, deze kaart is helemaal te gek voor een stoere meid! Is uw dochter binnenkort jarig en is ze dol op beauty, dan is dit een hele geschikte kaart.

Uitnodiging kinderfeestje met foto

Hierboven hebben we jullie wat voorbeelden gegeven van leuke uitnodigingen met foto. Hebben jullie er al een gevonden? Dan is het tijd om er een super leuke foto aan toe te voegen. Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een te gek verjaardagsfeestje met een uitnodiging van Kaartje2go!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart