Tijd voor een etentje? Verstuur een mooie menukaart!

Het is weer zomer, en dat is natuurlijk de tijd bij uitstek voor heerlijk lekker eten. Zie je het al voor je? De dagen zijn weer langer, de zon schijnt, en samen met vrienden genieten jullie van de warmte, elkaar, en lekker lang tafelen. Je hebt het menu al helemaal bedacht. Eerst een heerlijke carpaccio als voorgerecht, daarna nog wat vitello tonnato en een heerlijk pastagerecht als hoofdgerecht. Of misschien heb je wel zin in iets heel anders. Dat kan ook, natuurlijk. Wat je plannen ook zijn, een gezellig avondje met vrienden en lekker eten komt niet van de grond als je niet op tijd mensen uitnodigt voor je etentje. En dat doe je niet met een WhatsAppje. Jij gaat voor old-school uitnodigingen. Want die zijn stiekem ook veel leuker, toch? Kijk daarom gauw mee naar onze mooie menukaarten. De perfecte kaart voor jouw etentje zit er vast tussen!

Tussen de bloemen

Wat is er fijner dan heerlijk eten in je achtertuin? Tussen alle prachtige planten en bloemen die volledig in bloei staan, en waar jij iedere dag volop van geniet. Laat een beetje van de sfeer van je mooie tuin doorsijpelen in de menukaart die je kiest, en voila! Je hebt een enorm feestelijke en  frisse kaart, die zeker zal opvallen tussen de rest van de post. Wie wil er nu niet naar een etentje komen als alleen de kaart er al zo mooi uitziet? Aan de binnenkant is genoeg ruimte voor de broodnodige informatie. Zo komen je gasten niet voor al te gekke verrassingen te staan!

Een mooie menukaart

Een etentje hoeft niet altijd heel ingewikkeld en chique te zijn. Net als deze uitnodiging. Fris, vrolijk en fijn, maar zonder al te veel poespas. De gerechten die als voorbeeld op deze kaart staan zijn misschien wel een beetje ingewikkeld, maar die kun je gewoon aanpassen, natuurlijk. Zo kun je met deze mooie kaart iedereen uitnodigen om lekker te komen barbecuen, of curry te komen eten. Ik zou zeggen, tast toe!

menukaart met lepel en vork

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart