Menukaarten voor een heerlijk Pasen maak je met Kaartje2Go!

Pasen staat weer voor de deur! Dat vraagt om heerlijk eten met vrienden en familie, en natuurlijk om lekker eieren te zoeken. Je hebt besloten het dit jaar eens echt goed aan te pakken met het eten. Jij kan namelijk echt veel meer dan alleen maar een eitje koken of een ’sunny side up’ bakken, jij bent een ware kunstenaar als het gaat om verassende menu’s. En je wilt dit graag vieren met anderen. Stuur daarom een mooie en leuke menukaart naar je gasten om ze uit te nodigen om bij jou Pasen te vieren. Wedden dat het water hen in de mond loopt bij het zien van al het lekkers wat jij voor ze in petto hebt?

Vier Pasen met lekker eten

Vanuit de christelijke traditie is Pasen een feest na een lange periode van vasten, ingeluid met de dood van Jezus Christus. Veertig dagen en nachten, dat is wel echt even. Met Pasen wordt de wederopstanding van Jezus gevierd. Pasen is dan ook een feest van het leven, waarin een nieuw begin wordt gevierd. En dit vieren we natuurlijk met lekker eten! Je hoeft je dan ook helemaal niet te houden aan eten dat traditioneel bij Pasen hoort. Een beetje is leuk, natuurlijk, maar wees creatief en laat je gasten versteld staan! Die zijn al die vele eieren op een gegeven moment ook echt wel zat en zullen jouw invulling als een verademing zien. Laat ze maar zien wat je kan!

Een menukaart om van te smullen!

Je kunt voor je menukaart een kijkje nemen bij alle menukaarten die Kaartje2Go te bieden heeft, maar we hebben ook menukaarten speciaal voor Pasen. Kies voor een mooie, stijlvolle kaart om te laten zien dat jouw menu toch echt iets anders dan anders is. Wel met een ei, want het is niet voor niets Pasen, maar mooi zacht en klassiek.

menukaart pasen

Je kan ook kiezen voor een kaart met zachte, maar vrolijke pastelkleiurtjes, Heel lenteachtig. Deze kaarten vallen op door hun kleurgebruik en heldere typografie. Zo zien mensen dat jouw feestje echt iets is om naar uit te kijken. Ze stralen vrolijkheid, warmte en elegantie uit en zijn een prachtige versiering midden op je tafel.

menukaart pasen

menukaart pasen

De kaarten kun je helemaal naar eigen wens aanpassen. Zo worden ze uniek en helemaal van jou. Maak er een gezellig Pasen van! Stuur een kaart met Kaartje2Go.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart