Opa en oma geworden? Feliciteren begint met een kaartje!

Zijn uw vrienden net opa en geworden? Dan heeft u alle reden om hen te feliciteren! Een kleinkind krijgen is een geweldige gebeurtenis in een mensenleven, uw eigen kind is volwassen en begint nu zelf een gezin. Wat heerlijk dat u als grootouders  de kleine boef heerlijk mag gaan vertroetelen! De kersverse opa en oma verdienen dus zeker een heel bijzondere felicitatie. Met Kaartje2Go maakt u een mooi kaartje voor opa en oma.

kaartje voor opa en oma

kaartje voor opa en omaBovenstaand ziet u een aantal leuke voorbeelden van een kaartje voor opa en oma. U kunt natuurlijk kiezen uit ons ruime assortiment en de kaart geheel naar eigen smaak ontwerpen!

Kaartje voor opa en oma

Het is als kersverse opa en oma erg leuk om een kaartje te ontvangen als uw kleinkind geboren is. U heeft er tenslotte ook naartoe geleefd om het kleine wondertje te mogen verwelkomen. Ook is het tegenwoordig zo dat grootouders een steeds grotere rol gaan spelen in de opvoeding van de kleinkinderen. Veel ouders doen een beroep op opa en oma voor het opvangen van de kinderen als moeder weer aan het werk gaat. Ook maken veel ouders de combinatie tussen een aantal dagen kinderdagverblijf en een oppas dag voor opa en oma.

Opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook gewoon hartstikke lief, en zijn graag betrokken bij al hun kleinkinderen of het er nou een is of tien! Dus zet ze gerust eens in het zonnetje als zij weer een kleinkindje rijker zijn geworden!

Feliciteer opa en oma met Kaartje2Go

Op onze website ziet u tal van voorbeeld ontwerpen die u kunt gebruiken om de trotse opa en oma te feliciteren. U kunt kiezen voor een roze kaart voor een kleindochter en een blauwe kaart voor een kleinzoon natuurlijk! Ook kunt u een hele grappige kaart uitkiezen. Met Kaartje2Go heeft u erg veel keuze, dus er zit vast een kaart voor u bij!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart