Nodig je vrienden uit voor een lekkere High-Tea!

We hebben allemaal wel eens gehoord van een High-Tea. Maar wat houdt zo’n theeleutfeestje eigenlijk precies in? De High-Tea zoals wij die nu kennen, die met veel zoet en hartig lekkers en veel thee zo rond een uurtje of drie vier, is eigenlijk gebaseerd op de Engelse ‘Afternoon Tea’. Een ‘Afternoon Tea’ wordt rond drie uur geserveerd en is een theeceremonie die bestaat uit kleine hartige en zoete gerechten. Klinkt bekend in de oren, nietwaar? Een echte Engelse ‘High-Tea’ is een uitgebreide (brood)maaltijd met een warme snack die ’s avonds rond etenstijd wordt geserveerd. Deze wordt traditioneel aan hoge eettafels geserveerd, vandaar de naam. Dus wij hebben die naam gebruikt voor wat eigenlijk de ‘Afternoon Tea’ is. Snap je het nog?

Organiseer een lekkere High-Tea!

In ieder geval is het hartstikke leuk om voor vrienden en vriendinnen een lekkere High-Tea te organiseren. Daarbij mogen mooie persoonlijke uitnodigingen natuurlijk niet ontbreken. Een leuke presentatie is een essentieel onderdeel van een geslaagde High-Tea. En die presentatie begint dus al bij de uitnodigingen. Gelukkig hebben wij alvast een paar mooie voor je uitgezocht. Scheelt jou weer werk, zodat je verder kunt met de verdere aankleding. Kijk je gauw mee?

Tea-Time!

Zo’n vrolijk stel van een theepot en een kopje zag je maar zelden! Het is tijd voor  een lekker en uitgebreid kopje thee en met deze mooie en vrolijke uitnodiging komen je gasten al helemaal in de stemming. Zo ben je straks verzekerd van een gezellige en geslaagde High-Tea. Tea time!

Willy Wonka waardig

Deze prachtige langwerpige kaart lijkt regelrecht uit het brein van Willy Wonka te komen. Weet je nog? Die briljante, maar knotsgekke snoepfabrikant en uitvinder uit het boek van Roald Dahl. Bij zo’n mooie uitnodiging zou hij vast en zeker zijn vingers aflikken. Je gasten worden op een uiterst stijlvolle manier op de hoogte gebracht van jouw High-Tea en kunnen vast niet wachten tot het zover is! Kom je ook op mijn High-Tea?

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart