Net verhuisd? Tijd voor een housewarming!

De laatste dozen zijn zowaar zo goed als uitgepakt en je paleisje is nu dan eindelijk klaar. En wat is het mooi geworden! Je bent echt helemaal happy met je nieuwe stekje en wilt het liefst meteen al je vrienden en vriendinnen uitnodigingen om jouw plekje te komen bekijken. Nou, dat kan! Met een leuke housewarming, natuurlijk! Zo maak je er meteen een gezellig feestje van. En omdat we weten dat een verhuizing al duur genoeg is, hoeft zo’n uitnodiging helemaal niet duur te zijn. Wel zo prettig, toch? Dus waar wacht je nog op? Kijk gauw mee naar onze mooiste uitnodigingen voor een housewarming!

Stukje verhuisdoos

Is dat nu een stuk van een van je verhuisdozen? Nee, dat niet, maar het lijkt wel zo, en dat maakt deze kaart zo leuk. Alsof je als laatste redmiddel maar je housewarming uitnodigingen op restanten karton hebt gepend. Gelukkig hoef je voor deze kaart je dozen niet te slopen en weet je vast een glimlach op ieders gezicht te toveren.

housewarming verhuisdoos

Vrolijke housewarming uitnodiging

Een super vrolijke kaart met illustraties van cactussen moet iedereen wel naar jouw housewarming laten komen. De cactussen kunnen meteen dienen als cadeautip, want in alle verhuishaast ben je wel vergeten leuke plantjes te kopen. Aan de binnenzijde is ruimte voor een persoonlijke noot, maar die ruimte kun je ook heel goed gebruiken om je adreswijziging door te geven! Want je vrienden moeten wel weten waar je woont, natuurlijk!

housewarming uitnodiging gezellige cactus plantjes 2

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart