Leuke uitnodigingen voor een mooi kraamfeest

Sinds kort zijn jullie de trotse ouders van een prachtig pasgeboren kindje. Jullie kunnen je geluk haast niet op. Want wat is je baby toch mooi! Elke dag genieten jullie ontzettend van jullie schat. Het wordt echter hoog tijd om alle familie en vrienden kennis te laten maken met jullie baby. Dan is het tijd voor een kraamfeest! Samen vieren jullie de geboorte van jullie baby pas echt goed. Elk goed feest begint natuurlijk bij de uitnodiging. Gelukkig hebben wij alvast een paar mooie uitnodigingen voor jullie verzameld. Zo maken we je het werk wat makkelijker. Al nieuwsgierig geworden naar onze uitnodigingen? Kijk dan maar eens gauw mee!

Tijd voor een babyborrel

Een feestelijke gebeurtenis vraagt om een feestelijke uitnodiging. Zoals deze met confetti overladen vrolijke kaart. De woorden ‘Babyborrel’ lijken wel uitgeknipte letters en geven deze uitnodiging iets heel speels. Met een mooie foto van je pasgeboren kindje maak je deze kaart helemaal af.kraamfeest

Waterverf wonder

Kinderen spelen ontzettend graag met waterverf. Lekker kliederen en schilderen met vingers is toch het allerleukste wat er bestaat? Geef je uitnodiging de nodige flair met een knipoog naar het waterverf werk van kinderen, met deze mooie uitnodiging voor je kraamfeest. Stijlvol, modern en toch ook speels, wat wil je nog meer?

kraamfeest

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart