Het is bijna Pasen! Tijd voor last-minute paaskaarten!

De vakanties en vrije dagen vliegen je zo veel om de oren dat je de tijd haast uit het oog verliest. En opeens is het dan weer bijna zover. Pasen staat voor de deur! Ben je helemaal vergeten om een leuke kaart naar iemand te sturen en zou je dat heel graag nog doen? Nou, dan kun je bij ons terecht! Want bij Kaartje2Go wordt je kaartje nog dezelfde dag verstuurd als je ’m voor 20:00 bestelt! Waar wacht je nog op?

Vrolijk pasen met vrolijke paaskaarten!

Je wilt natuurlijk graag al je familie en vrienden een heel erg vrolijk pasen wensen. Wij hebben een heel scala aan vrolijke paaskaarten voor je, zodat jij zeker weten een glimlach op iemands gezicht tovert!

paaskaart grappig ei

Deze leuke kaart met ei is bijzonder geschikt voor de last-minute kaartenstuurder. Met deze geslaagde grap kun jij het je prima veroorloven dat je kaartje misschien iets te laat is. En laat je zien dat je je daar prima bewust van bent, maar alsnog het de moeite waard vond om de ontvanger een kaartje te sturen. Hartstikke leuk, toch?

paaskaars paashaas beschuitpaaskaars kip beschuit

Van deze kaartjes gaat de ontvanger haast watertanden. Want oeh, wat zien dat haasje en die kip er lekker uit! De eitjes glanzen je tegemoet en je wilt haast niets liever dan je tanden in dat heerlijk uitziende beschuitje zetten, of niet soms? Het lijkt misschien of je last-minute je ontbijt hebt gefotografeerd, maar niets is minder waar. Jij hebt gewoon snel en makkelijk bij Kaartje2Go een kaartje gemaakt. Hartstikke slim, want zo komen je paaskaarten mooi nog op tijd aan! Vrolijk pasen!

Jezus leeft

Pasen is natuurlijk de viering van de wederopstanding van Jezus. Wil je dit niet uit het oog verliezen, stuur dan een van onze kaarten met religieuze boodschap. Deze kaarten met mooie spreuken zijn een feest om naar te kijken, maar herinneren ons wel aan de oorsprong van het christelijk paasfeest.

paaskaart religieus he is risen

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart