Kinderfeestje gepland? De mooiste uitnodigingen!

Er is er een jarig, hoera, hoera…Dat kun je wel zien dat is jouw kleine koter. Alweer een jaartje ouder. Wat vliegt de tijd toch! Maar deze grote vent of meid is toch echt weer ouder. En zoals het hoort wil de jarige dolgraag een feestje geven. Want tja, dat hoort er toch echt wel bij. Je kleine rakker stuitert al door het huis van opwinding. Met grote dromen over wat voor soort feestje hij of zij wil, en al het lekkers dat in het verschiet ligt. Maar eerst moeten toch echt de uitnodigingen verstuurd worden. Want een kinderfeestje zonder alle vriendjes en vriendinnetjes is lang niet zo leuk. Dus kijk maar eens mee naar onze uitnodingen. Er zit vast iets voor je tussen!

Lekker slapen

Nog altijd populair onder kinderen en jongvolwassenen…Het logeerpartijtje! Waar er natuurlijk van alles gedaan wordt, behalve slapen. Voor de jongere kinderen kun je wel een avondklokje inzetten, zodat ze nog wat slaap krijgen, maar wat ouderen doen vooral waar ze zin in hebben. En komen er de volgende dag achter dat slapen toch nog ergens goed voor is! Haal alles in huis voor het ultieme kinderfeestje, met goede films en lekkere snacks. Deze pyjama party kan dan niet meer stuk!kinderfeestje uitnodiging slaapfeestje maan

Een klein kinderfeestje

Voor jonge kinderen is een heel uitgebreid feest vaak nog echt te veel van het goede. Maar het is altijd leuk om toch een beetje feest te vieren. Dit leuke kaartje, met aanpasbare leeftijd, is simpel, maar effectief, en nodigt familie, vrienden en maatjes van de kleine van harte uit om de verjaardag te komen vieren. En als de peuter halverwege in slaap valt, dan is het tijd om te gaan.

kinderfeestje uitnodiging silhouet jongen

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart