Dit is een Happy Halloween!

Het leukste griezelfeest van het jaar staat weer voor de deur. Tijd om weer in de weer te gaan met schmink en te zorgen dat jij er griezlig uitziet. Heb jij al plannen? Een leuk, spookachtig griezelig feestje bijvoorbeeld, of een avondje enge films kijken met vrienden? Misschien ga je nog wel langs de deuren, om snoep op te halen. Trick or Treat! Hoe je Halloween ook viert, een toffe tijd ga je sowieso beleven! Wens iedereen die je kent ook een spookachtig gave en Happy Halloween toe. En niet door middel van een Whatsappje. Jij stuurt gewoon een leuke kaart naar je vrienden! Wedden dat ze daarvan opkijken en dat dit een grote glimlach op hun gezicht tovert? Kijk maar gauw mee naar onze mooiste kaarten voor een Happy Halloween!

Een schattig spookje

Ja, in principe is Halloween het feest van griezelen en enge monsters en spoken. Maar je kunt natuurlijk ook aan iemand die je lief vindt dit schattige kaartje sturen, om hem of haar een Happy Halloween te wensen. Dit schattige spookje smelt harten met z’n lieve uitstraling en schattige tekst. ”You’re my boo.”

happy halloween my boo

Happy Halloween!

Halloween is een feest om te griezelen. Om lekker met vrienden enge films te kijken, en ’s avonds niet kunnen of willen slapen van de griezels. Wens al je vrienden en vriendinnen een Happy Halloween toe, met deze gepast griezelige kaart. Je kunt hem ook heel goed als uitnodiging gebruiken voor jouw ultieme Halloween feest. Is dat niet handig en leuk? Have a scary Halloween!

happy halloween have a scary halloween

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart