Huwelijksuitnodigingen met strand thema

Wat geweldig dat jullie binnenkort gaan trouwen! Er is een datum geprikt, en een locatie uitgekozen dus de uitnodigingen kunnen worden verstuurd. Trouwen jullie in de zomer, of zelfs aan het strand? Dan zijn huwelijksuitnodigingen met strand thema heel erg leuk voor jullie zomerse bruiloft!

Hieronder geven we jullie ter inspiratie wat voorbeelden van huwelijksuitnodigingen met strand thema.

huwelijksuitnodigingen met strand thema

Deze kaart past helemaal in het thema van jullie zomerse bruiloft aan het strand! Door de vrolijke kleuren en het strand op de achtergrond maken jullie meteen duidelijk waar jullie huwelijk gaat plaatsvinden. Voeg een romantische foto van jullie tweetjes toe, en de kaart is helemaal af. Wedden dat jullie gasten nu al uit kijken naar het feest?

huwelijksuitnodigingen met strand thema

Deze stijlvolle kaart met geschreven in het zand; wij zeggen ja, is erg romantisch door zijn eenvoud. Deze kaart past uitstekend bij een intieme bruiloft aan het strand.

huwelijksuitnodiginen met strandthema

Wat een stralend paar, en wat een prachtige achtergrond! Dit kan jullie persoonlijke huwelijksuitnodiging worden. Laat een mooie en romantische foto van jullie tweetjes maken op het strand en voeg deze toe aan het ontwerp. Zo gemakkelijk is het om jullie eigen trouwkaart te maken met kaartje2go.

Huwelijksuitnodigingen met strand thema

Op het strand en aan de zee zijn toch wel de meest romantische plekjes om elkaar het ja-woord te geven. Niet voor niets begint het trouwseizoen in maart en eindigt deze in oktober want iedereen hoopt op mooi weer op zijn trouwdag. En als u het weer in Nederland toch niet helemaal vertrouwd, dan kunt er ook voor kiezen om in het buitenland te trouwen. U als prachtig bruidspaar aan het strand  bij zonsondergang is toch wel de ultieme droombruiloft voor vele koppels. Een bijpassende uitnodiging maakt u zelf met Kaartje2go. Wij wensen u alvast een huwelijksdag om nooit te vergeten, en hopen dat het zonnetje op jullie zal blijven schijnen!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart