Hoera, 50 jaar! Feestelijke verjaardagskaartjes voor een mooie verjaardag!

Het is toch niet te geloven, maar je bent al weer 50 jaar oud! Gefeliciteerd! Vijftig jaar lang loop je al op deze wereld rond, heb je al van alles gezien en beleefd. Dan is zo’n verjaardag toch wel echt een feestje. Want wat een mooie leeftijd heb je nu bereikt! Dat mag je niet zomaar voorbij laten gaan. Nee, dat moet gevierd worden! Door jou en door je vrienden en familie. Dus haal met z’n allen de Abraham en Sarah poppen maar uit de kast, want het is tijd voor een verjaardagsfeestje. Compleet met lekkere borrelhapjes, veel taart en natuurlijk ook veel kaarten. Want zeg nou zelf, een verjaardag is toch niet compleet zonder een feestelijke verjaardagskaart? Nee, dat dachten wij ook niet. Dus verras je vriend of vriendin die 50 wordt maar snel met een van onze mooie verjaardagskaarten. Kijk je gauw mee?

Jong van geest

In je hart ben je nog hartstikke jong. In je hart ben je vast dertig, heb je nog altijd grote dromen en houd je van de wereld. Dat neemt niet weg dat je nu toch echt 50 jaar wordt. Poeh, het lijkt haast wel gisteren dat je net geboren was. Wat vliegt de tijd, toch!  Tijd voor een mooi feestje en vele, vele felicitaties. Het begint al goed met deze kaart! Lief, maar ook humoristisch, en een plezier om te krijgen. Van harte gefeliciteerd!

50 jaar verjaardagskaart echt 50 aquarelstrepen

Er is er een 50 jaar!

Dat iemand 50 jaar wordt, mag vooral groots gevierd worden. Het is immers hartstikke leuk, het bereiken van zo’n mijlpaal in je leven. En het leven heft nog zo veel moois te bieden. Dat is zeker het bezingen waard. Dus, zing allemaal maar mee. Er is er een 50, hoera, hoera, dat kun je wel zien, dat ben jij! 

50 jaar er is er 1 50

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart