Happy Halloween Party! Stuur snel een griezelig goede uitnodiging!

Voor velen is het toch een van de leukste feesten van het jaar. Halloween! Een verre afstammeling van het Keltische nieuwjaarsfeest Samhain, overgewaaid naar de Verenigde Staten en inmiddels ook al een aantal jaren razend populair in Nederland. Steeds vaker vieren mensen dit griezelfeest, waarbij zogezegd de grens tussen de wereld van de levenden en de doden dunner is. Griezelig, nietwaar? Slechts een beetje, want Halloween is vooral een feest van gezellig griezelen. Voor kinderen betekent het feest langs de deuren gaan en om snoep te vragen in een geweldig kostuum van hun keuze. Voor volwassenen betekent het griezelfilms kijken en feesten tot het ochtend wordt. Heb jij je Halloween Party al gepland? Dan wil je vast graag dat er zo veel mogelijk mensen op je feest komen. Daar hoort natuurlijk een toffe uitnodiging bij! Gelukkig hebben we er daar genoeg van. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens gauw mee, en verstuur snel je uitnodiging!

Pumpkin Party

Wat onlosmakelijk met Halloween verbonden is, zijn natuurlijk pompoenen. Veel mensen wagen zich aan het uitsnijden van een mooie pompoen, om er daarna een waxinelichtje in te zetten. Zo’n pompoen wordt ook wel een Jack ‘o Lantern genoemd. De pompoen op deze kaart ziet het allemaal niet zo zitten, en vreest klaarblijkelijk voor zijn leven. Een kaart met humor, perfect als uitnodiging voor jouw Halloween Party. Run Pumpkin Run!halloween party

Halloween Party Time!

De leukste griezelige tijd van het jaar is weer aangebroken. Het moment is daar voor heksen, zombies, vampiers, spoken en ander griezelig gespuis om eens een goed feestje met elkaar te bouwen. Drinken en dansen totdat het licht wordt is het devies! Klinkt je dat niet als muziek in de oren? Organiseer ook een te gekke Halloween Party en stuur snel een goed griezelige uitnodiging. Zoals deze leuke kaart! Laten we samen het glas heffen. Happy Halloween!

Halloween Party

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart