De grappigste ‘geslaagd’ kaarten bij Kaartje2Go!

Er is iemand geslaagd, hoera! Diegene wil jij natuurlijk dolgraag feliciteren met een leuke kaart. Want ja, je slaagt maar een keer voor je middelbare school en dat moet gevierd worden! Je kunt bij Kaartje2Go je kaart helemaal personaliseren, met foto’s (van de geslaagde) en gekke stickers, maar je kunt ook een leuke kant-en-klare kaart voor de gelukkige uitzoeken. Wij hebben de leukste en grappigste kaarten hier voor je verzameld. Want nu de examens voorbij zijn mag er weer veel gelachen worden!

Gast….!

Deze prettig gestoorde geslaagd kaart valt zeker in de smaak bij iemand met een gezonde dosis humor. In eerste instantie lijkt de boodschap van de kaart ergens anders over te gaan, maar niets is minder waar. Als je ‘m uitklapt onthult ‘ie namelijk waar het om gaat. Het echte ‘werk’ gaat nu pas beginnen…En daar bedoelen we zon, zee, strand en lekker uit je dak gaan met een biertje mee! Echt een hele toffe kaart voor iemand die net geslaagd is en nu wel raad weet met z’n vrije tijd. Laat de zomer maar komen!

geslaagd kaart grappig serieus werk

geslaagd kaart grappig serieus werk 1

geslaagd kaart grappig serieus werk 2

Oma geeft raad!

Tsja, het is en blijft natuurlijk een prestatie van formaat, slagen voor je eindexamen. Dat vindt deze leuke en grappige oma nou ook. Ze wast een varkentje, maar dat heeft de geslaagde natuurlijk ook gedaan. En goed ook, want het is maar mooi allemaal gelukt! ‘Dat varkentje heb je goed gewassen!’ Zet er een persoonlijke boodschap in en klaar is Kees! Stuur deze vrolijke, humoristische kaart naar een verse geslaagde en zeker weten dat je bij diegene een glimlach op het gezicht tovert. Want wie wordt er nu niet blij van zo’n leuke kaart?

geslaagd gewassen varken

Geslaagd! Wat een dino ben jij

Dat gevoel als je het verlossende woord hebt gehad is moeilijk te beschrijven. Je voelt je blij en opgelucht, maar bovenal heb je het gevoel dat de hele wereld aan je voeten ligt. Jij bent de koning te rijk. Een beetje als de machtige T-Rex, heers jij over jouw stukje op aarde. Want jij bent een echte kanjer. Met deze grappige dinokaart laat je aan de geslaagde weten dat je supertrots bent en dat jij hem of haar ook een baas vind. De kaart is leuk te personaliseren met een eigen tekst aan de binnenkant, dus wees creatief!

geslaagd kaart grappig dino

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart