Vier de zomer met een heerlijk etentje en een mooie menukaart!

De zomer loopt langzaam ten einde, maar dat betekent niet dat we al moeten toegeven aan de herfst. Zeker niet, zelfs! Langzaamaan koelt het qua temperatuur een beetje af, dus des te meer reden om nog een heerlijk etentje met familie en vrienden te organiseren, voordat het echt te koud is, en jullie niet meer lekker lang kunnen natafelen. Stof je kookboeken af, zoek een paar leuke en lekkere recepten uit en start alvast met de voorbereiding. Een mooie menukaart mag daarin zeker niet ontbreken! Daarmee breng je alle familie en vrienden alvast op de hoogte. Het menu heb je dan al samengesteld,  of delen ervan, zodat ze alvast kunnen uitkijken naar een heerlijke avond vol lekkernijen. Heb je er al zin in? Kijk dan maar gauw mee naar onze mooiste menukaarten!

Bourgondisch genieten

In Frankrijk weten ze wel wat genieten is. Heerlijk eten, goede wijn, lekkere kazen en uitgebreid tafelen. Met deze mooie menukaart roep jij alvast dat Bourgondische gevoel op, en nodig jij je entourage uit voor een heerlijke avond genieten op z’n Bourgondisch. Lekker aardappels, een goed bereid visje, daar valt veel voor te zeggen. Een kaasplankje mag daarbij zeker niet ontbreken! Het belooft een geweldige avond te worden. Proost!

menukaart

Zon, zee, strand

Houd jij ook zo van de zee? Heerlijk is het, om een strandwandeling te maken tijdens een zwoele zomeravond. Lekker laat eten en voor dag en dauw weer op om te gaan varen. Deze mooie menukaart doet enorm denken aan witte zandstranden, prachtig blauwe oceanen en wuivende palmbladeren. Een perfect gevoel voor de zomer, dus! Ga aan de slag met het bedenken van je gerechten en stuur deze mooie kaart naar al je familie en vrienden. Eet smakelijk!menukaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart