Nodig iedereen uit voor een heerlijk zomers etentje!

Het heeft even geduurd, maar het begint eindelijk wat zonniger en warmer te worden in Nederland. Mm, heerlijk! Nu de dagen langer worden is het hartstikke lekker om als vanouds weer heerlijk lang te tafelen. Houd je van koken en heb je zin in een gezellige avond met lekker eten en goede wijn? Nodig dan je vrienden uit voor een etentje! Super gezellig en een mooi excuus om je kookkunsten te showen. Geef je etentje wat flair door mooie uitnodigingen te sturen. Wij hebben wel wat ideeën, kijk je mee?

Stijlvol en bourgondisch

Het ligt natuurlijk helemaal aan jou hoe jij je etentje wilt aanpakken. Je kan er voor kiezen om alles lekker informeel te houden (je kan zelfs gasten vragen om zelf wat lekkers mee te nemen), of je gaat voor sjiek en stijlvol. Misschien niet te sjiek, maar wel mooi. Dan past een originele kaart als deze zeker bij jouw etentje! De tafel op de kaart ziet er prachtig uit en nodigt meteen uit om aan te schuiven. Een mooie kaart met jouw tekst voor de uitnodiging op de wijnfles.  Leuk is ook om dit idee even te jatten, en van tevoren zelf een foto te maken. Zo maak je jouw uitnodiging super persoonlijk en fris. De uitnodiging kun je vervolgens makkelijk bij Kaartje2Go afmaken. Zo gepiept, kan jij weer op het vlees gaan letten.

etentje uitnodiging

Lekker aan de barbecue!

Je hoeft natuurlijk niet altijd alle toeters en bellen uit de kast te trekken om een leuke tijd te hebben met elkaar. Een simpele barbecue is altijd een goed idee en ontzettend gezellig. Bereid samen met elkaar de lekkerste spiezen en geniet ervan ze gaar te zien worden op het rooster. Lekker in de tuin en in de zon is het echt even genieten. De salade en de pasta is werkelijk heerlijk en iedereen geniet van een lekker glas wijn. Is het vlees al klaar? Ja? Smullen maar dan!

etentje uitnodiging bbq

Alles uit de kast

Je houdt ontzettend van koken en vind het hoog tijd om een goed etentje te geven. Geen half werk, voor jou, alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn, ook de uitnodigingen voor jouw avond. Daar past deze stijlvolle en moderne, maar ook humoristische kaart van een prachtig gedekte tafel met een conservenblik perfect bij. Je hebt namelijk nog steeds zeker wel een groot gevoel voor humor. De kaart geeft niets weg, waardoor het menu een grote verassing zal zijn. Wat zullen je gasten opkijken als ze op hun bord het mooiste en lekkerste eten voorgeschoteld krijgen. Bon appetit!

etentje uitnodiging blik blanco

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart