Tijd voor lekker eten! Maak er een mooie menukaart voor!

Het is zomer, alhoewel het weer het nieuws blijkbaar nog niet echt ontvangen heeft. En dat betekent dat de meeste mensen nu ze vrij zijn van werk genoeg tijd hebben om lekker te koken. Voor zichzelf en hun partner, voor hun gezin, maar ook voor vrienden en familie. Er gaat niets boven een gezellig en lekker etentje met de mensen van wie je houdt. Je hebt ontzettend veel zin in een leuke avond met goede wijn en goede gesprekken. Al een tijdje geleden heb je inspiratie opgedaan voor heerlijk eten, om je vrienden een fantastisch menu voor te kunnen schotelen. Dus, prik een datum, en stuur als uitnodiging een leuke, menukaart naar je vrienden. Zo laat jij hen alvast watertanden en uitkijken naar je etentje. Dat is nou echt een goed voorgerecht!

Eet smakelijk!

Het is misschien niet meteen duidelijk waar het hier om gaat, maar zodra je deze kaart openslaat en het menu ziet, valt het kwartje waarschijnlijk. Een etentje! Wat ontzettend leuk en gezellig. Binnenin de kaart is genoeg ruimte voor jouw drie, vier of vijf gangen menu. Dus leef je maar lekker uit! Ook is er plek voor een persoonlijk berichtje om iemand uit te nodigen, evenals voor het waar en wanneer van het etentje. De bloemen maken deze menukaart extra feestelijk en vrolijk. Eet smakelijk!

menukaart eet smakelijk

Bomvol bomen

Deze vrolijke menukaart is ook zeer geschikt om als menukaart voor bij een huwelijk gebruikt te worden. Maar deze mooie kaart siert elke tafel bij welke bijzondere, of mindere bijzondere gelegenheid dan ook. Het kaartje is modern, maar heeft een zeer stijlvol en klassiek randje. Hartstikke leuk voor een mooi etentje in de tuin, omringd door appelbomen en met de zon hoog aan de hemel. De kaart is enkel, maar op de achterkant kan mooi alle nodige informatie over waar en wanneer je etentje zal plaatsvinden gepend worden. Naast dat je deze kaart naar je vrienden stuurt om ze uit te nodigen, is het ook leuk om de menukaart tijdens het etentje op tafel te zetten. Dat zorgt voor een mooi feestelijk randje!

menukaart bomen enkele kaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart